Kenan Sofuoğlu şov yaptı!

2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 23. Kültür Turizm ve Fındık Festivali'nde gösteri yaptı..

Karasu Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Kültür Turizm ve Fındık Festivali kapsamında yapılan motokros yarışlarına 2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Kenan Sofuoğlu'nu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ilçe girişinde karşıladı. Kenan Sofoğlu'nun gösterisiyle başlayan yarışmalar Special ve Standart olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirildi. Kenan Sofuoğlu'nun motosiklet gösterisi büyük beğeni topladı.

Kaynak:Ajans Spor

Ekli dosyalar

• sofuoglu_toprak_sov.jpg
    sofuoglu_toprak_sov.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 11,976

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu akşam da (6 temmuz) Büyük Ankara Festivalinde gösteri yaptı. ordaydım ama görevliydim, izleyemedim...

O yapmıcakta kim yapcak ya adamda ne azim var helal olsun gerçekten.

O yapmaz ise ben yapabilirim Jubacim :B

Aferin kenanima aslansin.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de festival alanında motorla şöyle küçük bi tur attım, gelen sorular ilginçti :

"abi kenan sofuoğlu gösteri yapacak diyorlardı, sen o musun?" ya da "abi sen de kenanla mı gösteri yapacan?" sorularının beraberinde "abi sen de şöyle iki tur dönsen şurda" gibi garip istekler de vardı.

ben de kısaca "yav, kenan kim, o benim yanımda gösteri yapmaya utanır" deyip geçiverdim... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar