Evet, bu yarışla birlikte Kenan'ın takım arkadaşı Andrew Pitt'in de sezon sonunda motorundaki "1" numarayı kaybedeceği kesinleşmiş oldu.
Şunu açıklığa kavuşturalım. Eğer işin içinde bir dalavere varsa bu, "Kenan Türk'tü ondan yaptırtmadılar, ettirtmediler" şeklinde değil, imkansıza yakın bu ihtimal.
Ten Kate Honda takımının bu sezon geriye düşmesinin birçok sebebi var. Tek bir sorundan oluşan bir durum değil bu. Sorunun ne olduğunu tam olarak kendileri de bilemiyorlar. Eğer bilselerdi çözerlerdi şimdiye kadar:wiinkk:
Şöyle bir örnek verelim: Ten Kate takımının yürür aksam partneri olan WP firması şimdiye kadar süspansyon, yay, maşa gibi parçaları tedarik ediyordu takıma. Ancak bu firma sene başında Avusturya'ya taşındı. Bu yüzden Ten Kate sezon başından beri bu firmanın tedarik ettiği parçalardan yeteri kadar performans alamadı. Sezon ortası geçildikten sonra ise WP'yle işbirliğini sona erdirip Öhlins markasıyla çalışmaya başladılar. Aslında bu yeni ortaklığın ilk meyvelerini de Misano Superbike yarışında Jonathan Rea'nın galibiyetiyle aldılar. Ancak Öhlins firması Supersport motorlarına bazı gereken parçaları yetiştiremediğinden WP ve Öhlins parçalarını harmanlayarak yarıştı o haftasonu Kenan ve Pitt. Ve yarışta ikisi de düştüler. 10 gün önceki Imola testinde ise Öhlins, supersport takımına bütün gereken parçaları sağladı ve Kenan en hızlı tur zamanını elde etti o iki günlük testte.
Bunlar sadece benim bildiklerim. İçeriden birisi değilim, içeride olan biri çok daha iyi biliyordur işin detaylarını ve benim yanlış/eksik bildiğim şeyler muhakkak vardır. Ayrıca bu yukarıda örneğini verdiğim sorun, bir sürü sorundan sadece bir tanesi.
Kenan bu yarıştan sonra Ten Kate'nin resmi sitesine çıkan açıklamasında sıralamadan sonra yapılan değişikliklerin iyi yönde olduğunu ve pazar sabahı ısınma turlarında bu değişikliklerin doğru yönde yapıldığına emin olduklarından bahsetmiş. Tam tercümesini yapmaya çalışayım da eksik/yanlış anlaşılma olmasın.
Kenan:
Bugünkü 9.'luk gerçekten hayal kırıklığı oldu çünkü dünkü kötü geçen sıralama seansından sonra bugünkü değişikliklerle büyük bir adım attığımızı hissetmiştik. Bu sabahki ısınma turları için bulduğumuz yönde (yönden kasıt ayar değişiklikleri) devam ettik ve herşey iyiydi. ama sonra yarışta, aynı motosiklet, aynı lastikler ve aynı herşeye rağmen motosiklet farklı bir makinaymış gibi bir his verdi. 4. turdan sonra yol tutuş sorunu yaşamaya başladım ve motorun verdiği hissiyat da farklıydı. Bir sonraki yarış Almanya'dan önce daha yapmamız gereken işler var.
Kaynak:
http://www.tenkateracing.com/en