Birazda ilk zamanlarda gelen sıkıntılarından bahsedelim. Bunları kronik sorun olarak değil , daha çok ne ile karşılaşacağınızı bilmeniz için yazıyorum.
Bu motoru alırken , satıcı arkadaşların sanırım uzun süre ticaret yapma zevklerine engel oldum. Hemen hemen binden fazla soru , rica ve istek ile benim gibi kıl bir adama ikinci kez satış yapabileceklerini sanmıyorum. Kesin sopa ile döverler.
Evet öncelikle motor önümde kutusundan açılsın dedim. Kırmadılar. Gerçekten kutusunda motoru getirip önümde açtılar. Kutusunda tamamen kurulu geliyor. Sadece ön tekerlek montajsız. Yağını ve suyunu yine gözümün önünde koydular. İlk koydukları yağ rodaj yağı adı altında biraz kalın bir yağ. İlk 500 KM sonunda beni bekliyorlar. Yağı değişecek.
Daha öncesinde Vespa deneyimim (arkadaşıma ait) olduğundan karşılaştırabileceğim yegane şey bu motosiklet idi. Bu yüzden bana göre eksi ve artılarını buna göre yazıyorum.
Süspansiyonları süper rahat. Ancak bu sert amortisörlere alışmış benim gibi yani kullanıcıların özellikle kasis , ince çukur gibi İstanbul yollarına aşina olanların daha dikkat etmesi gereken bir özellik. Çukurları rahatsız olmadan atlatıyorsunuz , ama amortisörlerinizin inip çıktığı anda siz de denizde dalgaya kapılmış taka gibi sallanabiliyorsunuz.
Yine motoru teslim alma konusunda aşırı sıkıştırdığım ve plakası çıkıp , motoru teslim etmeye cuma akşam 21:00 gibi sırf benim için satış ofislerini açık tuttukları için , belli belirsiz şeyleri kullandıkça fark ettim.
Misalen tamamen benim aceleciliğimden olduğuna emin olduğum düşük rolanti devrini , iki gün sonra giderek düzelttirdim. Yine aynı şekilde gaz elciğindeki boşluğu da aldırdım. Daha sonrasında arkadaşımın Vespasına geçip , karşılaştırmalı aynı yolu gittim ve benim motorumun ön freninin ne kadar az tuttuğunu anladım. Vespa ile neredeyse arka tekerleği kaldıracak kadar sağlam tutan ön fren , bende sadece yavaşlamamı sağlıyordu. Tabi kilitlenip benim takla atmama sebep olacak bir frenden ziyade , arka fren ayarında olması işime yararmış. Sanırım ilk servise gittiğinde frenlerin ayarı tam yapılacak.
Antifriz konabilir mi diye servisine sormayı düşünüyorum. Radyatör kısmı güzel bir yerde ama ulaşması zor ve bir kişinin anında elini sokup , açıp kapatabileceği bir kapağa sahip yerde değil. Elbette , servis ve kullanım kitabının dediği şu aşamada geçerli olacak.
Arkada tam bir portbag için yer bulunmakta. 30 litrelik bir bagaj tam manası ile bu motor için hayat kurtarıcı bir ek olacaktır. Tekerlek boyu sebebi ile çok küçük olan sele altı bagajı , içine sadece zincir , bez ve eldiven alacak kadar büyük. Arka tarafa , ihtiyaca göre sökülüp takılabilen bir sistem olması , eve elleri kolları sallayarak çıkmamızı sağlar.
İlerleyen aylarda belki de önümüzdeki bahar , İridyum buji sistemine geçmeyi düşünüyorum. Motoruna göre en az 5 beygir kazanç sağlaması açıkçası ilgimi çekti. Ateşleme bobinleri ile birlikte kit halinde satılan bu yeni teknolojiye sıcak bakmaktayım.