- Konu Yazar
Merhaba abilerim ablalarım. Aranıza yeni katıldım. Motorsikletimi de 1 veya 2 hafta içerisinde alacağım. Şuan için bu 2 model arasında kalmış durumdayım... 1.78 boyunca 93 kilo bir insan evladıyım. Altıma yakışıcak, bana problem çıkartmıycak(Mağlum öğrenciyiz :mrgreen::mrgreen
, yedek parçası kolay bulunabilecek bir motor lazım. Performans düşkünü değilim zaten İzmir gibi bir şehirde oturuyorum trafik problemi yüzünden basmak için fırsat olmuyor ama sırf bu yüzden de gitmeyen motor alıcak değilim. Şimdi bu 2 motor hakkında da sorularım şunlar.
1-Yedek parça
2-Arıza sıklığı
3-Son hızları?
4-Hangisi daha çabuk hızlanır?(Bir araç üstüme kırarsa gazı açıp aradan kaçabilmek için önemli bir konu benim için.)
5-Yakıt?
6-Başlangıç için hangisi daha uygun olur?(Dönüş, ağırlık, güç bakımından.)
Başlıkta da belirttiğim gibi başlangıç motorum olucak.
-Land Cruiser'ı 2010 model 14 bin km'de buldum fiyatı 6500.Bana biraz fazla geldi açıkcası o paraya Hyosung GV250 alınır fakat İzmir'de ilanı pek yok nedense.
-Bisan'ı 2006 model takriben 10 bin km'de(6 bin kmdeyken km teli kopuyor tahminen 4 bin km yaptığı söylendi bilmiyorum doğru mu tamircide heralde anlaşılır az buz ne kadar yaptığı.) Fiyat 5.250 fakat 5 bine verebiliceğini söylüyor. Yine de Bisan için bana fazla geldi sıfırı 3.500'e satılan motorun 10 yaşındaki halinin 5 bine satılması açıkcası çok saçma geldi. 4500'e verirse alıcam motoru öbür türlü almıyacağım.
Bisan'ı alırsam OldSchool Bobber tarzında Custom yapacağız. Keeeway için allah kerim fazla ellemeyiz zaten motorun görünüşü gayet hoş.
Bu konuyu açtıktan sonra tanışma bölümünde kendimi tanıtacağım, şimdiden teşekkürler. :queen::queen:
1-Yedek parça
2-Arıza sıklığı
3-Son hızları?
4-Hangisi daha çabuk hızlanır?(Bir araç üstüme kırarsa gazı açıp aradan kaçabilmek için önemli bir konu benim için.)
5-Yakıt?
6-Başlangıç için hangisi daha uygun olur?(Dönüş, ağırlık, güç bakımından.)
Başlıkta da belirttiğim gibi başlangıç motorum olucak.
-Land Cruiser'ı 2010 model 14 bin km'de buldum fiyatı 6500.Bana biraz fazla geldi açıkcası o paraya Hyosung GV250 alınır fakat İzmir'de ilanı pek yok nedense.
-Bisan'ı 2006 model takriben 10 bin km'de(6 bin kmdeyken km teli kopuyor tahminen 4 bin km yaptığı söylendi bilmiyorum doğru mu tamircide heralde anlaşılır az buz ne kadar yaptığı.) Fiyat 5.250 fakat 5 bine verebiliceğini söylüyor. Yine de Bisan için bana fazla geldi sıfırı 3.500'e satılan motorun 10 yaşındaki halinin 5 bine satılması açıkcası çok saçma geldi. 4500'e verirse alıcam motoru öbür türlü almıyacağım.
Bisan'ı alırsam OldSchool Bobber tarzında Custom yapacağız. Keeeway için allah kerim fazla ellemeyiz zaten motorun görünüşü gayet hoş.
Bu konuyu açtıktan sonra tanışma bölümünde kendimi tanıtacağım, şimdiden teşekkürler. :queen::queen: