Kedi ve Tozdan Koruma için Moto ÇADIR 99YTL

bu çadır hırsızlar içinde etkili olabilir adama zor geliri çadırı bimbir türlü eziyetle açıp motoru çalmak zor geldigi içinde sizin motorunuza diil baska motorlara yönelirler:p

Benim çadırım var ama bunun için de ilk görüşte süper demiştim. Tabi ki eksoz yorumunu okuyana kadar :cherry:

Kediler için denilmiş. Çok ama çooookkkkk doğru. Uzun süre binmediğim zaman
evden bir çıkıyorum bir bakıyorum ki; benim koltuğun üzeri kedi patisi izleri dolu :pr:

Tozlu topraklı çamurlu. Sonra hadi bakalım Aytaç sabunlu bezlerle koltuk silsin.
Her seferinde aynı şeyi mırıldanıyorum : Ayaklarını silip çıksalar bir şey olur sanki :queen:

aynısı benim başımada geliyor, ama bizim beslediğimiz kediler olduğu için heralde "çalmasınlar diye bekçilik yapıyorlar" diye düşünüyorum :p

maşşallah araba gibi yer kaplıyor.. daha öncede görmüştüm aynı yorumu yapmıştım kendi kendime..

Hacı fiş almazsak kaça olur be yaww :queen:

cevap veryimde bari ezpirikleriniz havaya gitmesin...senin makinaya göre değil yeğenim...büyük abiler için bu...:p

Abi bunu bomba sanar millet :queen: sonra bi bakmışsın bomba imha uzmanları dikilmiş motorun başına :queen:

harbi len...bide bakmışın sen yokken uçurmışlar fünyeyle...:p

ben bunun çok daha orjinalini ithal etmeyi düşündüm biara :) bır ara resmini eklerim

vayy...genc girişimciler var aramızda...:p

brandadan 100 kat daha güzel olduğu kesin, bide kapanınca sanki içinde jetsky var gibi duruyo :mrgreen:

o daha sakat kuzen...valla anında atarlar kamyona...bide bakarlarki motosiklet...at çöpe..:p

bomba yaa ortaya bir direk yazin sahil cadiri valla

evet mesela plaja götürdüğünde bayağı kum yer makina birebir...içine sende gir ...:p

Egzoza ilk dokunuşuna kadar faydalı bir icat tabii...

o kolay bence...bir tel parçasıyla veya alimunyumla halleder temesı ilk anda kesersin...

Hımmm metehandro meraklısı için kullanışlı gibi valla...
Aman bişey olmasın hepimiz deriz aslında... demekki hepimize faydalı...:)
Bilgi için teşekkür ederiz... Ama ben,m kapalı garajımda duracak :bounce::cherry::mrgreen:

senin cbr 125i zaten uçurtma yapar bu aptican...sen ona bir kulube ayarla...varsa bahçende köpke kulubesi falan onun içine sığarsenin alet...:queen:

hem akşam koyarsın çadıra motorunu...sabaha çok ararsın belkide bulamazsın...o kadar büyük yani çadır...sirk çadırı gibin...:queen:

Güzel bir fikir ama Kullanışlı pratik olmadığı için pek tutmayacak bi ürün :)

peki efendim...nası buyurduysanız...:pFAzer topiğine bişey yazmıyosun...:pale:

hahahha çok iyi ya baktın yolda giderken yağmur başladı kur motoçadırını yat motorun üstüne güzel bir uyku çıkar :p

vallahi aynen öle...yağmuru öuk yemeden benziklik falanda yoksa...o an sana çare..

evet bunu düşünen olmamış :silent: eksoza değse yanmazmı?? motorun sıcaklığını dışarı da veremiycek :pr: terlemezmi motor ? pas yapmazmı?

alınca içinden cbr 1100 mü çıkıo :queen: :queen:

egsoz kolay bence...motor istopdan 30 dakke sonra koyarsın...olmazmı...

geçende bir arkadaş rüzgarda motor yattı demişti.bu da yatmaya neden olur mu ki.

kesinlikle olur...uçurtma yapar valla bu içindekini...

valla bizim izmirden Rahmi abi(gureli) kendisi cok uygun fiyata cok saglam bi cadir yapmıs... metal borular falan, ve cok kullanıslı bisey... bulursam fotografını buraya koyarım... kilit olayı falanda var, havalandırmasına kadar herseyi tam tesekkullu yapmıs...

OOOohoo karıştırmayın özel yapım tenteli şelerle yav..:queen:tahmin ediyorumki o abimiz ev yapmıştır brandadan...:p

Direkt o geldi benim de aklıma.
Kesinlikle bundan çok daha kullanışlı ve mantıklı.Tabi ki kullanımı da farklı.

Onun fotoğraflarını eklemek lazım aslında,yaptırmak isteyenler yaptırsa bu 99 ytl lik üründen çok daha kullanışlı bir ürün olmasına rağmen hemen hemen aynı fiyatlara çıkabilir.Belki üç beş kuruş fazla tutar,ama cidden bununla mukayese dahi etmem.

Gerçi bunu motoru kaplayan bir branda olarak görmek lazım,Rahmi abinin yaptırdığı ise brandadan bir mini garaj diyebiliriz:cat: Zihnimizi ve elimizi çalıştırırsak çok güzel sonuçlar ortaya çıkabiliyor,çok hazırcı milletiz ama maalesef..

Bilgilendirme için teşekkürler mete_han :cat:

rica ederim sayın mod bey....:p

abı ıcını merak edıp dırek acarlar onu

elektriği vericen baba....:queen:

brandadan yapılınca rutubet yapmazmı acaba?

abi bir gecede ne rutubeti bu...:p

kullanıslı gozukuyo yanmayan kumassa ıs gorur.

yanmaz kumaş olsa 1 milyar olur...bir izmarite bakar bu...:p

kapladığı yer çok fazla en azından altından rüzgar alıp motorla beraber uçuşa geçmez...

yani motorunuzun ağırlığıyla doğru orantılı...mesela cbr 125 e olmaz...:p

Benim çadırım var ama bunun için de ilk görüşte süper demiştim. Tabi ki eksoz yorumunu okuyana kadar :cherry:

Kediler için denilmiş. Çok ama çooookkkkk doğru. Uzun süre binmediğim zaman
evden bir çıkıyorum bir bakıyorum ki; benim koltuğun üzeri kedi patisi izleri dolu :pr:

Tozlu topraklı çamurlu. Sonra hadi bakalım Aytaç sabunlu bezlerle koltuk silsin.
Her seferinde aynı şeyi mırıldanıyorum : Ayaklarını silip çıksalar bir şey olur sanki :queen:

Aytaç maşallah pek pipirikli ve titizsin...brevö...:pbence motoruna parfümünden sık sele kısmına...bak bidaha çıkabiliyolarmı...:pgenelde yapay kokulardan nefret eder kediler...

arkadaşlar hasanpaşada arkamın işLettiği motor aksesuar mağazasında aynısı var gerçekten çok kullanışlı bende almayı düşünüyorum benım arkım olduğunu söylerseniz nakıte 80 karta 90 ytl veriyor. adres tel istiyen olursa özelden msj atsın :cat:

e bizim ekmeğimizle oynadın şimdi...:queen:tezgahın önünü kapama birader...:p

yok la ben bu herifleri tanımam ilanda gördüm....:wiinkk:senin arkadaşında daha makuldur...30 liraya alıp 100e satarlar valla...80e satsınlar oda kar...:p

bu çadır hırsızlar içinde etkili olabilir adama zor geliri çadırı bimbir türlü eziyetle açıp motoru çalmak zor geldigi içinde sizin motorunuza diil baska motorlara yönelirler:p

bak buda mantıklı...ama bizide uğraştırır...bizde soğumayalım motordan sonra açmaya üşenerek...:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynısı benim başımada geliyor, ama bizim beslediğimiz kediler olduğu için heralde "çalmasınlar diye bekçilik yapıyorlar" diye düşünüyorum :p

bizimkiler sokak kedisi, amaçları bekçilik değildir, beslemiyorum diye bana köstek oluyorlar diye düşünüyorum :p

Aytaç maşallah pek pipirikli ve titizsin...brevö...:pbence motoruna parfümünden sık sele kısmına...bak bidaha çıkabiliyolarmı...:pgenelde yapay kokulardan nefret eder kediler...

Mete abi şaka maka epey mantiklı bir fikir, kolonya falan dökeyim ben limuzine :bounce:

Son düzenleme:
Mete abi şaka maka epey mantiklı bir fikir, kolonya falan dökeyim ben limuzine :bounce:

yav zaten limuzinin Asya...dandirik bi sele kaplaması var...onuda Kolonya dökerek rengini açacan...kötü olacak...sen en iyisibir köpek oturt...onun kokusu sinincede kaçıyorlar...eğer bir kedi bir seleye veya yere kokusnu bırakmışsa (veya bir hayvan) orası onun yeri demek olur bildiğim kadarıyla...yada iz bırakır mutlaka oraya uğrar...:p

yada heç uğraşma sat motoru gitsin ya...:queen:

kediden kurtuldum sonunda ...geçenlerde aküm bitti yolda kaldım derken yanıma bir arkadaş yanaştı (NOKTA TİCARET Melih HANÖZ) kendisi özel bir servis çağırıp yardım etti bana derken motorcu malzemeleri sattığını öğrendim, ihtiyaç duyacağınız herşey,i bulabilirsiniz örnek kedi kovma spreyi :) işe yaradı açıkçası hergün selemi temizlemekten kurtuldum. fuar da da standı olacak tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
yav zaten limuzinin Asya...dandirik bi sele kaplaması var...onuda Kolonya dökerek rengini açacan...kötü olacak...sen en iyisibir köpek oturt...onun kokusu sinincede kaçıyorlar...eğer bir kedi bir seleye veya yere kokusnu bırakmışsa (veya bir hayvan) orası onun yeri demek olur bildiğim kadarıyla...yada iz bırakır mutlaka oraya uğrar...:p

yada heç uğraşma sat motoru gitsin ya...:queen:

aynen dediğin gibi abi bir dadandı dükkanın önünde şerefsiz bir kedi abi hergün aynı yere işiyor tam arka fren balatasına ilk zamanlar yağmı ne sandım parmağımı surdum bi kokladım sidik =) sureklı aynı yere yapıyor eğer yakarsam var yaaaaaaa çok fena yapıcam o kediyi :pr:

Annemden evde kullanılmayan bi çarşaf gibi bişey istedim, onu örtüyorum.. :mrgreen:

asm

Bu çadır kapalı iken hovercraft'a benziyor sanki :)

Ben normal örtüyü örtmeye üşeniyorum bunu örterken motordan soğuyabilirim :)

kediden demi korumak lazım motosikleti :)

çok büyük ya hırsısınn çalıcağı yoksada içine açar bi bakar bide bunu kurana kadar ohoo :) ama hiç kirlemez motorumuz tertemiz cillop gibi kalır

hırsızı bilmem ama
kedi hayvanı ne yapar eder girer içine..
sıcacık bi de..yuvalanır motoru ele geçirirler..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar