kazadan sonra sigortadan para nasıl alınır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaza tecrübesi yaşamış olanlara sormak istiyorum, kazadan sonra polis tarafından tutanak tutulup hata karşı tarafta olması durumunda, (bu arada karşı tarafın kaskosu var) biz motorun hasar tutarını nasıl alabiliriz. yani servise veripte hasarlı parçaları değiştirmek değilde parasını almak istesek bunu nasıl yaparız, kasko şirketleri hasar tutarını bizemi ödüyor yoksa ödemeyi servisemi yapıyorlar.

Son düzenleme:
karsi tarafin evraklarini aldiysan trafik sigortasi hangi frmaysa hasar ihbar hattini ara..
seni yonlendirirler anlasmali olduklari bir servise.
orada hallederler ve en gec 1 hafta icerisinde hasar ihbari bildirmek zorundasin yoksa hakkin yanar...

bu arada karsi tarafin kaskosuyla isin yok cunki trafik sigortasi karsi tarafin hasarini garantiye almak icin yapilir ve zorunludur...
hakliysan evraklarini gotur kendi kasko policeni karistirma...:cat:

Aracı; sigortanın anlaşmalı olduğu servise kaza raporunla birlikte götürürsün. Exper gelir aracı inceler ve yaptırılır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani herhangi bir yere götüremezmiyim, sigortayı arayıp onların anlaşmalı yerinemi götüreceğim.

bir servise götür dosya açtır exper gelir inceler okey verince yapılır yok ben yapıcam dersende sigorta şirketi fatura ister aldığın parçaların faturasını verirsin hesabına para yatar..
benim motoruma pert vermişlerdi kabul etmedim ya yaptırın dedim yada değerini verin sonunda iki seçenek sundu ya pert şu parayı al işime gelmedi yada en fazla bukadar verebiliriz dosyayı kapatırız kabul ettim motoru ufak ufak kendim topladım motor toplandıda ufak ezik çürük şeyleri değişmedim ama ben çok cebelleştim experle pek şansın yok sadece sunacağı seçenekleri değerlendire bilirsin.....

Her hangi bir yere götüre bilirsin kasko işlerini yapan bir servis olur...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar