Kaza

Kaza olunca hemen inip cazgırlık yapıyorsun. En yüksek perdeden konuşuyorsun. Önüne baksana nasıl araba ( araç her neyse ) kullanıyorsun. Ne olacak benim hasarım baktın suçlusun at üç beş sigorta falan uğraşmayalım sana da yazık olur policen yükselir deyip işi bağlamaya çalışıyorsun.

Pratikte uygulama bu.

Motosikleti
D400
prosedürü bende merak ettim, başıma gelse naparım bilmiyorum :queen:

bir kere büyük kaza yaptım. motorum pert oldu, yerdende kalkamadım. hastaneye ambulans götürdü. taksirle yaralamadan dolayı şikayetçi olabilirdim fakat karşı taraf çok iyi niyetli ve pişmandı, onun için şikayetçi olmadım. olsaydım eğer taksirle yaralamadan dolayı dava açabiliyordum.

ama birşey öğrendim o kazada, artık biri yüzünden kaza yaparsam "ölüyorum ambulans çağırın" diyeceğim :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ama birşey öğrendim o kazada, artık biri yüzünden kaza yaparsam "ölüyorum ambulans çağırın" diyeceğim :D
aynen bu çok önemli... mesela birisi vurup kaçtı. siz de bir şey yok ama masraf çok... ambulans işin içine girerse, direk polis de işin içinde oluyor ve sizin birşey yapmanıza gerek yok... polis onu buluyor... kendiniz gidip polise şikayet ederseniz hiç bişey elinize geçmez... başlarından savarlar...
en basit boynumu kıpırdatamıyorum deyip ambulansı çağırmanız yeterli... ondan sonra çarpan kişi düşünsün...

aynen bu çok önemli... mesela birisi vurup kaçtı. siz de bir şey yok ama masraf çok... ambulans işin içine girerse, direk polis de işin içinde oluyor ve sizin birşey yapmanıza gerek yok... polis onu buluyor... kendiniz gidip polise şikayet ederseniz hiç bişey elinize geçmez... başlarından savarlar...
en basit boynumu kıpırdatamıyorum deyip ambulansı çağırmanız yeterli... ondan sonra çarpan kişi düşünsün...

valla çok önemli bir bilgi aklımda tutacağım çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar