Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

Abi valla Allah ailene ve sevdiklerine bağışlamış seni,çok büyük geçmiş olsun.Bu tarz h.yvandan dönme şöförlere her karede rastlayabiliriz.Ben de direksiyon başında günde ort 100 km yapıorum,ama gv mi de kullanırken zorluklarını çok iyi bildiğimden her motorcu kardeşime yol veriyorum,onları zor durumda bırakmamaya çalışıorum..arkadaşlar bu magandalara daha fazla kardeşimizi kurban vermeyelim,bilinçlenelim, bilinçlendirelim...

dostum çok kötü kaza yapmışsın yine de allah korumuş seni geçmiş olsun

çok büyük geçmiş olsun kardeşim. allah(cc) beterinden saklasın... buna da şükür.. ama şu gafillerin yaptıkları bini geçti. nedir şu sorumsuzlardan çektiğimiz yahu. insanın isyan edesi geliyor. ne zaman adamdan sayılacağız, ne zaman değer bulacağız bu memlekette merak ediyorum...

..tekrar geçmiş olsun...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun :rendeer: Karşındakine hiç bir zaman güvenmeyceksin trafikte malesef sen ne kadar dikkatli olursan ol illaki bir densiz çıkıyo işte böyle :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim büyük geçmiş olsun... kendine dikkat et...

Geçmiş olsun ... ben de bi keresinde düşmüştüm motordan ilk öğrendiğim zamanlar daha acemiyim 130 yaptım motorla düz yolda sağa döncektim dönmeden 100 m önce falan hafif hafif firen koydum ama motor kaydı otobüsün altına yuvarlandım :D nese kafamı otobüsü tampona çarptım sonrada yere ama neyseki kafam da kask vardı hiç bişey olmadı ucuz atlattım :D yerde yatarken otobüsten 6-7 kişi indi yardım ettiler :) şöför de bana ben biliyodum senin gelişinden böle bişey olcağını ondan dönmedim dedi ... sağolun abiler dedim motoru kaldırdım elimle sürükleyerek götürdü artık :D Burda neyi öğrenmiş oldu kask hayat kurtarır :D

geçmiş olsun böyle bir trajediyi bende yaşamıştım 23 ayım yatakta geçti :(

çok çok geçmiş olsun dostum kazana üzüldüm ama ii olmana ve aramızda olmana çok sevindim... tekrar geçmiş olsunn .

cok gecmıs olsun arkadasım bende bır kamyona arkadan carpacaktım son arda kurtuldum ne dır bu buyuk araclardan cektıgımız tekrar gecmıs olsun aramıza dondugun ıcın sevındım bundan sonra daha dıkkatlı ınsallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar