Kaza ve Uyarı

Bu akşam Üsküdar'da bir kaza geçirdim. Boğaz istikametinde, meydandaki otobüs duraklarını geçerken otobüslerin arasından bir araç fırladı ve tüm kurtulma çabama rağmen sağ taraftan vurdu. Karşıdan gelen araç olmadığından o tarafa kayarak zar zor düşmeden durabildim. Motorda aracın vurması ile hasar oluştu ama esas önemli olan sonrası. Adam aracından indikten sonra alkollü olduğunu farkettim ve fazla uzatmadan tutanak hazırlayalım dedim, tamam filan derken araca bindi ve patinaj çekerek, sağa sola savrularak kaçtı gitti. Kanal D aracı olduğunu söylüyor, TV şirketinin logosunu gösteriyordu. 34 ZF 2583 plakalı gri Renault Clio'ya dikkat edin. Bu araç tehlikeli, en azından bu geceki sürücüsü çok tehlikeli. Bu tür adamlara rastlamamanızı ve kazasız sürüşler dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum

polisi çağırıp tutanak tuttracaktın polise plakasını almışsın ne güzel kaza yerini terk etmek ve tutanak tutulmadan kaçmaktan ceza alıcaktı ....

Gereken tüm resmi işlemleri yaptım, asayiş ekibinin gözü önünde kaçtı ve trafik ekiplerine anons edildi, umarım yakalanır ve ehliyetine el konur. Zaten sigorta peşini bırakmaz o işin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun bole manyaklar bole .. nese sınırlerım bozuldu ya aksam aksam kanaldnın elemanının alkol almasıda cok sacma bı mevzu ayrıyetten hayırlısı olur ıns

umarım burnundan getirirsin adi herifin

aynısı oldu banada adam kaçtı plakadan bulduar falan sigortadan yaptırdık bi sürü hikaye geçmiş olsun bide odvdo ne bu ya böyle heryerde atmışlar

Geçmiş olsun...:rendeer:
sana bir şey olmaması büyük şans inşallah hic birimiz boyle insanlarla bir daha karsılasmayız

geçmiş olsun. kaza geçirip motordan düşmemen ve sende bi sorun olmaması sevindirici. O geri zekalı herifde umarım cezasını bulur::cekic::

böle dangalak gerizekalı dengesiz insanlar trafikte dehşet saçmaya devam ediyor... temsil ettiğin şirketten utan habercisin bide......
arkadaşım geçmiş olsun sanada....

Bırak Allah ından bulsun diyecem ama git gide tepemize çıkar oldular.En akıllıcasını yapmışın Geçmiş olsun diyorum.

geçmiş olsun arkadaşım umarım bir an önce yakalanır ve yaptıgının bedelini öder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar