[Kayseri - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar neden bu kadar pasif kalıyor grup :O

bari ben birşeyler sorayım Kayseride motosiklet satan bayiler teknik servis vs. gibi konularda biraz bilgi verebilir misiniz?
adres varsa websitesi bildiğiniz kadarıyla hangi marka için teknik servis desteği var
mesela ben hyo gt250 r almayı planlıyorum teknik servisi var mıdır kayseride bunun gibi bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
teşekkürler :D

gurubun pasif kalmasını ben sayımızın az olmasına bağlıyorum!!her şey zamanla inşallah yavaş yavaş çoğalırız :)
gelelim senin soruna!!hyo'nun servisi kayseride yok..gerçi kayseride doğru dürüst servis varmı diye soracak olursanız?o'da yok malesef..eğer motosiklet alacaksan kesinlikle marka al,sayayım ben!yamaha,honda,suzuki,gibi,,çin malına bulaşma ben bulaştım sen bulaşma benden sana bir tavsiye..300,500'fazla vermekten kaçınma git sağlam bir makine al :cat:yamaha,honda'pahalıdır diyede düşünme herkesin cebine göre bir model var..

@ferotr fiyat konusu oyle ama yeni başlayacagım ve SS istedigim için hyo dusunuyorum buna yakın makineler yamaha yzf r125 ve honda cbr125 bu iki makinede bana biraz ufak kalıyor (1.86 , 85-90kg) o yuzden bu klasmanda ninja250r ve hyo kalıyor bunların arasındada fiyat olarak neredeyse 2.500 3000 ytl var boyle bakınca en mantıklısı hyo ve tabi birde hyo nun gorunusude hosuma gitmiyor değil hani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ferotr fiyat konusu oyle ama yeni başlayacagım ve SS istedigim için hyo dusunuyorum buna yakın makineler yamaha yzf r125 ve honda cbr125 bu iki makinede bana biraz ufak kalıyor (1.86 , 85-90kg) o yuzden bu klasmanda ninja250r ve hyo kalıyor bunların arasındada fiyat olarak neredeyse 2.500 3000 ytl var boyle bakınca en mantıklısı hyo ve tabi birde hyo nun gorunusude hosuma gitmiyor değil hani :)

kayseri'mt'den bir arkadaşımız zaten hyo'kullanıyor..güzel motor birde bunu almadan önce kendisine sor,danış derim ben ama!!ben sana ybr'250'yi öneririm :cat: hem boyunuda kilo'nuda kurtarır :wiinkk: pişman olmazsın sağlam motosiklet bunlar bir seçeneğin daha var honda cbf'250..seçim çok!!ama illaki race tarzı diyorsan sen bilirsin..

eğer motosiklet alacaksan kesinlikle marka al,sayayım ben!yamaha,honda,suzuki,gibi,,çin malına bulaşma ben bulaştım sen bulaşma benden sana bir tavsiye..300,500'fazla vermekten kaçınma git sağlam bir makine al :cat:yamaha,honda'pahalıdır diyede düşünme herkesin cebine göre bir model var..

yani abi sen şimdi caracal'ından memnun değilsin öyle mi :)

selam arkadaşlar. öncelikle şunu söylemek isterim tabiki herkes honda suzuki vs binmek ister ancak söyle bi durum var cruiser tarzından hoşlanan birine scooter veya ss den hoşlanan birine naked önermek gerekir o zaman. japon marka bi cruiser almakla çin malı arasında keşke 1-2 milyar fiyat farkı olsa.dönüp bakmam bile

arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli..nasıl gidiyor!:)japonla,çinli bir motosiklet arasında dünya kadar fark var(fiyat bakımından)ama bende şöyle söyleyim size 3500'4000'ytl başka çinli motora bu parayı bayılacağınıza gidin benim gibi temiz bir japon alın (ikinci el) :cat: yanlış anlaşılmayayım ben mondial,ve caracalın nasıl bir motor olduğunu biliyorum,yeterde artar bile ama..benim yöntem daha mantıklı geliyor bana.. seneye yaza gezilere başlıyalım arkadaşlar:wiinkk: herkese selam...

yalnız adam meraba.
senin dediğin elbetteki mantıklı sen şansla temiz buldun diyelim 97 virago.biz bulabilirmiyiz.km 'si,fiyatı ne olur.o fiyatlarda(3500 4000)temiz bulabilsek ne ala hemen alırım anlatabildim mi.çinli kullananları,mecburiyetin zevkle harmanlanması olarak düşünüyorum. bi de bişey sorucam yanlışım varsa düzelt.viragonun burda satışı 2000 yılında bitti.keeway veya bisan roadstar yamaha virago nun birebir kopyası.parçaları bunlarla uyuyor mu?

Son düzenleme:
kayseri'mt'den bir arkadaşımız zaten hyo'kullanıyor..güzel motor birde bunu almadan önce kendisine sor,danış derim ben ama!!ben sana ybr'250'yi öneririm :cat: hem boyunuda kilo'nuda kurtarır :wiinkk: pişman olmazsın sağlam motosiklet bunlar bir seçeneğin daha var honda cbf'250..seçim çok!!ama illaki race tarzı diyorsan sen bilirsin..

bu arkadasın nicki ne forumda aktif olarak bulunur mu acep :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı

reflexiv arkadaşım nicki...kendisine özelden atarsan cevaplar sanırım :)

yani abi sen şimdi caracal'ından memnun değilsin öyle mi :)

ben sana söylemiştim zaten hatırlarsan!!(japon'a uymaz) diye :) ama bulamayana çok güzel motor..ben şikayetçi değilim sadece bundan sonra japon'dan başka bir motosiklet almam onu demek istiyorum..yani buradaki yeni motosiklet alacak arkadaşlara en azından tecrübelerimizi aktarabilelim,paylaşabilelim dimi :wiinkk: sen hariç!!:p

arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli..nasıl gidiyor!:)japonla,çinli bir motosiklet arasında dünya kadar fark var(fiyat bakımından)ama bende şöyle söyleyim size 3500'4000'ytl başka çinli motora bu parayı bayılacağınıza gidin benim gibi temiz bir japon alın (ikinci el) :cat: yanlış anlaşılmayayım ben mondial,ve caracalın nasıl bir motor olduğunu biliyorum,yeterde artar bile ama..benim yöntem daha mantıklı geliyor bana.. seneye yaza gezilere başlıyalım arkadaşlar:wiinkk: herkese selam...

gerçektende mantıklı bir açıklama :cat: ama temiz bir japon bulmak önemli muratboyar'arkadaşımız haklı bu konuda...virago'nun taklitleri var piyasada biliyoruz bisan,keeway,lifan,monero gibi ama tabiki yamaha'ya uymaz bunlar..

Son düzenleme:
valla sen ne diyon şimdi caracal ına? kaç kayme istiyon? bi pazaralıkh yapakh hele :)

ooo pazarlık başlamış tutusun elleri hadi bakem tuncay caracalına ferhatta yeni motoruna (yaza heralde) hayırlı olsuuuuuun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
ağanın eli tutulmaz!!:p:mrgreen:

tuncay'la bir pazarlık atalım yeni motor hazır zaten :wiinkk:

eee söyle bakalım bi başlangıç fiyatı?:cat:

hafta içi hep erciyes üninin yemekhanesnin ordaki tıp fakultesinini ordaki otopartka motoru bulabilirisn. ben hep görüyom içim gidiyo..:salut:

yalnız adam meraba.
senin dediğin elbetteki mantıklı sen şansla temiz buldun diyelim 97 virago.biz bulabilirmiyiz.km 'si,fiyatı ne olur.o fiyatlarda(3500 4000)temiz bulabilsek ne ala hemen alırım anlatabildim mi.çinli kullananları,mecburiyetin zevkle harmanlanması olarak düşünüyorum. bi de bişey sorucam yanlışım varsa düzelt.viragonun burda satışı 2000 yılında bitti.keeway veya bisan roadstar yamaha virago nun birebir kopyası.parçaları bunlarla uyuyor mu?

birçok parçasının uyabileceğini söylediler ama ne kadar doğrudur bilemiyorum çünkü aldığımda bu yana parça değişmedi..motor bulmak için söylememe gerek yok sahibinden.com' a bakacaksınız paranız hazır olacak temiz motoru buldumu hemen alacaksınız :) bu kadar basit :cat: yöntem bu..tabii kayseride pek motosiklet piyasası olmadığı için genellikle biliyorsunuz alan arkadaşlar dışaradan alıyor..biraz zor oluyor ama ne yapalım...ben virago'yu 4100'ytl almıştım yaz başında..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun kazasız belasız kullan...
artık yaza bi motor alırsam geziere gideriz :)

hafta içi hep erciyes üninin yemekhanesnin ordaki tıp fakultesinini ordaki otopartka motoru bulabilirisn. ben hep görüyom içim gidiyo..:salut:

allah allah ordan sık sık geçiyorum neden görmedim acep hemde hyo görülmeyecek gibide değil ki yaa :)

daha dikkatli bakarım artık oradan geçerken :p

Sen erciyes üni de öğrenci misin ???

aha genelde burda görebilirsin hyo yu..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı

parayı hazırladınmı :) arkadaşlık başka alışveriş başka..parayı veren düdüğü çalar hesabı kardeş :p şaka bir yana sen kafanı yorma sana kolaylık yaparım :cat:

selam arkadaslar. bugun tuncayla talasta bi turladık.sonra da biyerde oturup kahvemizi yudumlayıp sohbet ettik.nasıldı tuni? umarım diğer arkadaslarla da tanışma fırsatımız olur. haftaya bugün gibi sıcak olursa insallah biyerlere gideriz.

ya ben öğrenci adamım. kendi imkanlarıyla alacağımdan pek param yok. zaten 150 ytl kask parası. 300 ytl devir noter felan işlemleri, 100 de motora sağınına soluna bakımına felan harcasam 550 kafadan gidern. ama benim bütçem de belli. ben ehliyeti ocaktan önce alamam elime. o tarihe kadar da motoru almam bi ifade etmiyor bana... o tarihte de satıl alsam süremem o soğuka. benim param şimdiden hazır :)

bu gün murat abiyle görüştük. sağolsun onun mct siyle bir iki tur atmama izin verdi. hayatımda ilk defa vitesli motor kullandım süperdi ya:) ilk kalkışı pek beceremedim ama sonrası iyidi yaw :)

bu arada ferhat abi seninle de bi tanışalım görüşelim. ne zaman uygun sana?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar