Kayıp 34 yın 15 siyah mondial zn 125

Arkadaşlar iyi niyetimin kurbanı oldum. Motorumu devrini almak kaydı ile ihtiyacı olan birine verdim. O da satmış. şu an ne verdiğim çocuğa ne motora ulaşabiliyorum. Yaptıklarına rağmen çocuğun başına birşey gelmesin diye çalıntı vermedim. Ama yetti artık. Olmayan motorun sigortasını ödüyorum vs vs... Yazmak istemiyorum ama 1 buçuk sene oldu. Sonunda kendi başıma birşey gelmesini bekliyorum heralde. Ruhsat yok, motor yok. Tavsiyesi olan arkadaşlarımı dinleyeceğim. Sevgilerimle

işin çok zoor... ya çalındı ihbarı verip kendi başınıda belaya sokacaksın yada bir arkadaşın senin motoruna haciz koyduracak yakalama çıkartıracak...

İşin gerçektende zor kardeş 1,5 sene uzun bir süre gerçekten ama Allah'dan ümit kesilmez Allah yardımcın olsun.

hiç zaman kaybetmeden çalındı diye ihbar ver mesela adam gitti hırsızlık yaptı o motorla sen yaptın sayılıyor . yada gdip birisine carptı öldü kactı motorrla en yapmıs oluyorsun . veya trafik cezası yedi plakaya sana elce hepsi kusua bakmada aptallık yapma bence gi hemen çalındı de yada olayı anlat arama getirsinler üzerine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar