- Konu Yazar
Selam, ben 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı tercih yapıp bir özel üniversiteye kaydoldum, bir yıl okuduktan sonra farklı bir bölüm okuma kararı aldım ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. sınıf için kayıt yenileme işlemleri başladığında okula gidip kaydımı dondurmak istediğimi söylediğimde benden 1600 lira ücret istediler bu ücret normalde eğitime devam ederken aylık ödediğim ücret. Ben eğitime devam etmeyeceğim, kaydımı donduracağım farklı bir bölüm okumak için tekrar sınava gireceğim dedim, önce kaydını yenileyip öyle dondurabilirim dedi mâli işlerdeki çalışan. Haliyle para vermeden çıktım kayıt yenileme, dondurma veya sildirme işlemi yapmadan.
Şimdi martta YGS haziranda LYS'ye girip tercih yapacağım. Kazandığım okula kayıt yaptırabilmem için önce diğer okuldan kayıt sildirme veya dondurma işlemi mi yapmam gerekiyor? Yoksa herhangi bir işlem yapmadan direk yeni okula kayıt yaptırabilir miyim?
Son olarak benden bu ücreti talep etme hakları var mı?
Şimdi martta YGS haziranda LYS'ye girip tercih yapacağım. Kazandığım okula kayıt yaptırabilmem için önce diğer okuldan kayıt sildirme veya dondurma işlemi mi yapmam gerekiyor? Yoksa herhangi bir işlem yapmadan direk yeni okula kayıt yaptırabilir miyim?
Son olarak benden bu ücreti talep etme hakları var mı?
Son düzenleme: