Kawasaki zx6..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar arastırma yaptım ama bi sonuca varamadım.
kawasaki zx6r ile zx636r arasındaki fark nedir, yada böle birşey varmı?
kimisi (genellikle) 636 diyor kimisi ise bendeki 6r, 636 dan farklı 599cc diyor. ama arada hiçbir fark göremedim. 2sindede 636ninja yazıyor zaten. ayrıca kawasakinin sitesindede tek bir zx6r var ?? (599cc yazıyo) birileri yardımcı olabilirmi??

Son düzenleme:
Altında honda 600rr var daha ne ıstıon heheh :) sitesinde sadece zx6r ninja var...baskada yoq :) 636 nerden cıktı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende tam emin degilim acikcasi ama ben 636 kullaniyorum yani ZX6R olarak geciyor. 599cc olanlar ZX6RR diye biliyorum ama bu modellerin TR'de olmadigini duymustum. Fakat artik biliyorsunuz 636 diye birsey yok hepsi 599cc oldu 2007 modelleri ihtibariyle yani 2007de ne fark var onu bilemicem.

Altında honda 600rr var daha ne ıstıon heheh :) sitesinde sadece zx6r ninja var...baskada yoq :) 636 nerden cıktı :)

600rr varda suan 17 yasındaım ve öğrenme sürecindeyim. tam olarak pişene kadar benim sayılmaz :D

ya bi gün 2 tane yanyana gördüm birinde 636 yazıyodu diğerinde yzamıyoud sahibide satıyorum ama bu pist icin uretilen 599cc olan falan filan bişeler zırvaladı kafam karıstı ama gercek olan bişe var tr deki coguu (2006 modele kadar) 636 !

Evet cogu degil hepsi 636. ZX6RR'in TR'ye geldigini sanmiyorum. Daha cok piste cikanlar aliyor bu motoru yurtdisinda. CC olarak daha dusuk olsada cok daha guclu motor diye duydum yabanci formlarda.

daha guclu ?? iyide tr deki 636 lar 130bg sanırım. yurt dısındakiler daha gucluyse o zaman kac bg acaba :silent:

Evet insana cok ilginc geliyor kesinlikle :) Zaten (636)ZX6R diger 600cc makinelerden daha guclu acaba ZX6RR nasil gider diye dusunuyo insan :) Buyuzden formlardan anladigim kadariyla ozellikle haftasonlari motorunu piste sokanlar aliyor bu motorlari.

netzo naptın motoru. değiştirdin mi zx6'yı? yoksa yine zx6 mı var...

Bu arada ZX-6rr (600cc) türkiyede satıldı. hatta zx-6rr satılırken zx-6r (636) da satılıyordu. yani ikisi de aynı zamanda satıldı.
zx-6rr sadece yeşil renk olarak satıldı ve baştan aşagıya (alt sakala kadar) yeşil renkti.
zx-6rr, zx6r'a göre daha hafif bir motordu.
zx-6r ise motor olarak zx-6rr'a göre daha güçlü bir motordu. fakat zx-6rr'ın pist performansı zx6r'dan daha üstündü.

ayrıca sadece katalogdaki verilere takılıp kalmayın önemli olan arka tekere verilen güçtür. bunun da en kısa zamanda olması (gaza tepki süresi vs.) performans için daha makbuldur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar