Kawasaki Z750 vs Honda HORNET 600

Z750 ile rada cc farkı var ama Suzuki gsr600 ile kıyaslamamasını yapan arkadaşımız var mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir arkadasimin GSR600'ü vardi. Z750'yi de kullanmisti. ona göre karsilastirmasi zor olan motosikletler. genel olarak Z750'yi 600cc sinifi ile karsilastirmak biraz zor. benim yaptigim kendime göre önem verdigim veya gözüme carpan noktalarda cok basit bir kiyaslama yapmak.

Z750 boyutlari ve agirli nedeniyle herkese göre bir motosiklet degil. 600cc sinifindaki cogu motosiklet ise birbirine boyut ve agirlik olarak cok yakinlar ve bana ortalama bir sürücüye (kabiliyetten ziyade boyu, kilosu ve hakim olabilecegi motosiklet agirligi acisindan "ortalama") hitap edecek sekilde yapiliyorlar gibi geliyor. bunu derken kullandigim eski hornet 600, yeni hornet 600 ve FZ6 ile üstünde oturup bana boy ve agirlik olarak nasil oluyor diye denedigim GSR600'den yola cikiyorum.

GSR600 anladigim kadariyla cok iyi bir motosiklet. hem tasarimi, hem performansi olsun gecen yil yeni ciktiginda bütün testlerde cok övülmüstü. arkadasimin da dedigine göre gercekten iyimis. ancak ona göre Z750 -hakim olabildigin sürece!!!- 1000cc'den kücük en iyi naked bike. tabii bana göre de öyle. :p

bencede testen önce bir z750 hayranlığı varmıştı :D ama bende şunu diyebilrmki z750 hornetten cok daha kaslı ve cekici duruyor

Eski bir Z750S kullanıcısı olarak motoru kesinlikle tavsiye ederim.
Agırlıgını emin olun hiç hissetmezsiniz aksine bi fazerden daha hafif bir kullanımı var. Performansı da cabası..

Acaba S modeli daha üretilmiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da S modelin deki gibi ön grenaj yapılabilir mi?

arkadaşlar gsr 600 ümü sattım çokda memnun kaldım ama değiştirme zamanı geldiğini düşündüm.aklımda bir kaç motor var vfr 800 , cbr 600 f , ve Z750 , ama en çok aklımda kalan z750 sanırım çünki ben naked seven biriyim böylede kalıcak gibi nerdenmi biliyorum dün 600 rr a bindim o kadar rahatsız bir motor olamaz onun arkasıda çok yüksek benim z750 hakkında tek bilmediğim şey arkada oturan ne kadar rahat edebilecek? gsr 600 bu konuda çok iyiydi ama z750 için aynı şeyleri söyleyemicem sanırım bilgisi olan varsa esirgemesin =)

600 lük nakedler düz yolda top speed de z750 yi bitiriyor. bende gsr 600 var ,arkadaşımdada z750 cıktık otobana baya bi fark attım .

Ya bitiyorum kawasakinin bu z750 modeline tabi bahsettiğim yeni kasa transformers diye tabir edilen inşallah bundan sonraki motorum bu olacak... :cat:

Lastiklerinize baktımda otoban benzeri yolda gazlamışsınız, virajlı bir yolda hornetin yanına yanaşamazsınız eğer üzerinde sıkı bir gazcı varsa.

hornet ismi bile güzel...ama bu z750 nin daha iyi olduğu anlamına gelmiyo tabi..kawasaki delikanlı olaydı da 600 lük piyasasına 600 lük bi motorda gireydi de öyle boy ölçüşeydi zamanında...daha güçlü bi motor yapıp aynı kategoride elbette kazanır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar