Kawasaki Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza 250
Bu sepet daha model kaldırır deyip şöyle ağlenceli, oyuncağı bol, pörtlek gözlü, 3 silindirli, 95 beygir bişeyler önerecektim fakat alım-satımı hızlı olsun demiş arkadaş. Bu durumda Honda ve Yamaha öne çıkar.
valla hocam trıumph çok istediğim bi marka özellikle de Tiger Sport 660 ama dediğim gibi son motorum olmayacağı için benim için ikinci el satışı çok önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nc ve Tracer 7'nin olduğu sepete bence V-Strom'u da ekleyin derim.
V-Stromda çok istediğim bi model ama eli yüzü düzgün Tracer ve Versysin olduğu fiyatlarda (300-320k),ancak eski kasa V-Strom alınıyor.Yeni kasalarını çoğu kişinin aksine oldukça fazla beğeniyorum ama eski kasası epey bi çirkin geliyor.Gerçi forumda 1 hafta önce falan sanırım konulardan birine birisi kırmızı V-Strom atmıştı ondan sonra fena değil galiba o kasalarda dedim ama sahibindene girip çirkin tipleri görünce yine soğudum :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
V-Stromda çok istediğim bi model ama eli yüzü düzgün Tracer ve Versysin olduğu fiyatlarda (300-320k),ancak eski kasa V-Strom alınıyor.Yeni kasalarını çoğu kişinin aksine oldukça fazla beğeniyorum ama eski kasası epey bi çirkin geliyor.

V-Strom'da bence Jamie Lee Curtis ya da Ziynet Sali havası var. Çirkin ama sexy.

Hakikaten gudubet ama insanı çekiyor.

Motosikleti
K 1600 GTL
Hocam açıkcası beni korkutan şey yakıt veya bakım maliyeti değil de zaten ben dominara bile 5k veriyorum versysde olsun 10k :D Tek korktuğum satarken zorlanmak.
Tek sıkıntı satarken zorlanmak ise 10 yaşında motoru satmak da çok hızlı olmayabilir. Bir iki yıl içinde satacaksan gene sıfır Honda daha mantıklı nx500 de şehir içinde rahat kullanırsın çok büyük bir motor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar