Milletimizdeki yürümeden koşma isteği gerçekten çok garip. Kendimden örnek vereyim, 24 yaşındayım, yaklaşık 10 yıldır motosikletle ilgiliyim. 18 yaşımda 200lük kanuniyle başladım, onu çok kullanmadan Apache aldım yaklaşık 20.0000 km onu kullandım. Bu sırada trafiği okuma, tehlikeleri sezme ve tehlike anında neler yapılabileceğini öğrenmeye çalıştım (hala daha öğreniyorum) Örneğin park halinde duran aracın ön tekerleğinin sola kırık olduğunu gördüğünde ayağın kendi kendine frene basmıyorsa, trafik için tehlike arzediyosun demektir. Ayrıca bu süreçte motorun teknik aksamını öğrenmeye çalıştım, motosikletin nasıl bi araç olduğunu tanıdım. Geçen sezon durumum yetmesine rağmen 600lük düşünmedim. Hem daha öğrenilecek çok şey var dedim ve Inazuma aldım. Neden mi? En azından 200 kg bi motosiklet devrilirse nasıl kaldırılır onu öğrenmek için. Eleştirilerim sadece başlığı açan arkadaşa değil, büyük motorla başlama hevesi olanlara.
Öneri kısmına gelince de; al bi 125lik, biraz piş. Söylediğin motorlar başlangıç için uygun değil. Ha illa ben bunlardan birini istiyorum diyosan da eğitim şart.