kawasaki er-6n mi yoksa cagiva raptor 650 mi

kardeş hiç cagiva falan uğraşma
sana bnm motoru veriim
aynısı hemde kawasakiiiiiiiiiiii :p

Bende ER-6f in grenajlarını beğenmezdim. Aynı şekilde ER-6n'i de, ne garip bir dizayn bu diye düşünürdüm. Ama yaklaşık bir aydır düşüncelerim tamamen değişti. Dün caddebostan mototaçda rica ettim ikinci el bir ER-6n'e oturdum. Kawasakinin bir servisinde bir bayan kullanıcıda görmüştüm, selesi aşırı alçak fikrine kapılıp hayal kırıklığını uğramıştım. Ancak artık sele yüksekliği ve peglerinin bana %100 uyduğunu hissederek gördüğüm ve beğendiğim ama ne zaman satın alabileceğimi henüz bilemediğim bir hayali motosikletim var :mrgreen:

345

Dostum ben fuarda cagivayı gördüm nerdeyse alıyordumda ama adam peşin paraya bir kuruş bile inmeyince vazgeçtim.Bana 12 ay taksit yapayım ama indirim yok gibi saçma bi teklifle geldi.Yetkiliye peşin vereceğim işte ne taksidi yap bi indirim dedim nasıl bi mantıksa yapmadılar mubalasız 1 1,5 saat durdum orada a dan z ye inceledim motoru çok güzel çok kaiteli bi motor.Bence Kawasakiden kaliteli ayrıntılarda dahada hissediyorsun kaliteyi artcının ayak pegini açıp kapatman bile kalite hakkında fikir verir sana ben al derim motoruda iyi yedek parçada sıkıntı çekmezsin çünkü suzuki motoru var parçaları ordan bile temin edebilirsin.Hatta bildiğim kadarıyla bu motor hyosung gt650 nin ehlileştirilmiş biraz daha modern bi versiyonu.Kendini kanıtlamış bi motor.Karizma yapacağım benim motor herkesde olmasın grup gezilerinde tek olayım motorum da biraz maço olsun diyorsan al derim.Bide bu motorun bence en büyük dezavantajı marka bilinirliğinin az olması ve bizim çok bilmiş halkımızın bilmediği konuda yorum yapma hastalığıdır.Çünkü markayı bilmez ve gelir sana güzel motormuş der ve ekler çin mi?:pr: 600 ss motorlarla kıyaslarlar hemen neyse konu dağılmasın ben cagiva derim.Sonuçta herkesde olmayan özel bi motor yedek parça sorunuda eminim kawasakiden fazla değildir.Maddi durumun iyiise mv agusta brutale yede bak derim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar