wodd kardeşim.bende yazın başında 1999 model en 500 aldım.seni anlıyorum temizine denk gelmezsen çok çekersin.bundan önceki motorum kanuni tiger250 idi motoru ikinci el aldım ama çok çektim komple motor yaptırdım yollarda kaldım vs... en sonunda adam ettim ama usandım.uzun zaman araştırmalar yaptım en 500de karar kıldım.ilk motorumla çok yolda kaldığım psikolojim çok bozulmuş olacakki.en500 alınca dayanamadım açtırdım motoru çünki kimseye güvenim kalmamıştı emin olmak istedim.35000deydi aldığımda izmir bornovada mustafa usta açtı motoru yaşına göre doğal olarak yatakların biraz aşınmış olduğunu gördük,açmışken yapalım dedik,yaptık topladık takır takır biniyorum kafam rahat manisa uşak izmir üçgeninde sürekli kullanıyorum.uzun lafın kısası acele etme sağlamını bul torunun binsin.eğer çürük makina alırsan yapacağın masraf 3000den aşağı olmaz unutma.....
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Delimisin niye açtırdın motoru diye düşünen arkadaşlar varsa,ilk motorundan çok çekince böyle psikopat oldum.ve motor açtırmayı çoğu kişi uygun görmez ama aslında kötü ustaya motor açtırmak delilik diyte düşünüyorum.Motorlarla ilgili edindiğim en önemli tecrübe USTA USTA USTA.sağlam ustan olsun kopmle söktür
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
Birde en500 kullanan arkadaşlar anlamadığım bir olay var.bu göstergeleri söktükmü altta iki tane depo var ben suyunu kontrol etmek amaçlı açtım ama iki tane kapak görünce anlayamadım.hangisi su,birisi antifrizmi acaba.birde bazı sitelerde araştırdım bu benzin musluğu farklı farklı en500lerde.bende fuel-res-pri-on var musluğun vanasını onda kullandım benzin bitti res'e yani yedeğe alayım dedim gitmedi.heralde on hem yedekten hemde normalden çekiyor.şimdi fuelde kullanıyorum ama anlamadığım uzun süre kullanmadığın zamanlar için off yok birde benimkinde musluk primariye dömnüyor sadece fuel-res-on'a getirebiliyosun musluğu.açıklayıcı olması için fotoda yükliycem yakında