Kastamonu'ya seyahat

Ben memlekete giderken Taşköprüden geçmek zorundayım ve genellikle sabahın ilk saatleri orada olurum. Orada meydanlık bir yer var ufak bir köprüden geçip çarşının içinde giriyorsun. Hemen oraya gider sabah sabah güzel bir çorba içer kendime gelirim ondan sonra yola devam. Ama bu sene gidemedim :(

Evet Doğrudur sen nereye gidiyorsun Hocam:)

Annem (Sinop) Boyabatlıdır benim, aslında Sinop merkezden daha yakın olduğu için bütün resmi işlerini Taşköprüde hallederler. Ben taşköpürüyü çok severim durmadan kesinlikle geçmem. Hatta o tarif ettiğim yerde Merkez Camii var galiba Annemin yakın akrabalarından (dayıoğlu falan sanırım) o Camiide imamlık yapıyor diye biliyorum.

Annem (Sinop) Boyabatlıdır benim, aslında Sinop merkezden daha yakın olduğu için bütün resmi işlerini Taşköprüde hallederler. Ben taşköpürüyü çok severim durmadan kesinlikle geçmem. Hatta o tarif ettiğim yerde Merkez Camii var galiba Annemin yakın akrabalarından (dayıoğlu falan sanırım) o Camiide imamlık yapıyor diye biliyorum.

Taşcami orası hocaların ismi Bilal hoca ve Ahmet hocadır seneye gitmeyi düşünürsen beraber gideriz:cat:

korkut hocam eline sağlık güzel bir gezi.
balık dahi tutmuşsun.bende severim balık olayını.yalnız senden ricam tırıvırıyla av yapma, balıkçılığa sekte vuran aletler bunlar

Kusura bakma yoldan döndüm 1 haftadır anca bakabildim. Doğru Ahmet olan annemin akrabası. İnşallah seneye nasip olursa beraber gidebiliriz.

İnşallah Arkadaşım süper olur İki motosikletle o yol daha güzel olur, çekilir o yol...:cat:

korkut hocam eline sağlık güzel bir gezi.
balık dahi tutmuşsun.bende severim balık olayını.yalnız senden ricam tırıvırıyla av yapma, balıkçılığa sekte vuran aletler bunlar

Hocam bizimkisi hobi tuttuğumuz balıkların yüzde 70 ni suya geri bırakıyoruz aslında elimizle daha çok yakalıyoruz ama tercihimiz değil ama uyarın için sağol:rendeer:

paylaşım için teşekkürler:)

Ben teşekkür ederim katılımın için eyvallah:cat:

İlk baktığım yer gezi yazıları bölümüdür. Güzel bir gezi yapmışsın memleketine, Fazer ile daha güzellerini yaparsın inşaAllah.

İlk baktığım yer gezi yazıları bölümüdür. Güzel bir gezi yapmışsın memleketine, Fazer ile daha güzellerini yaparsın inşaAllah.

Eyvallah hocam güzel temennilerde bulunmuşsun inşallah

abi gitmişken kastamonunun abana çatalzeytin inebolu ilcelerinede ugrasaydin inan harika yerler....

Hocam abana ve inebolu ya evvelki senelerde gitmiştim inebolu ya şapka inkılabı kutlamalarına ve deniz şenliklerine gitmiştim oradan Abana ya Ve Bozkurt a uğramıştık arkadaşlarla .Çatalzeytin e gelirsek bu sene Sinoptan Ayancık a Türkeli ne ve oradanda Çatalzeytin e geçtim Resimde gördüğün manzaralı dağlık yerler Çatalzeytin in köylerinde çekildim .Gezmez olurmuyum daha şimdiden seneyi iple çekiyorum Gelsede bir daha gitsem diye ....:):cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar