kask seçimi yardım!!!!

Bende aynı 2 kask arasında kalmıştım nolan n86 yı aldım.Henüz kullanma şansım olmadı malesef

Ben agv kullanıyorum cokta memnunum....görünüş olarak dediğin için yazdım..beyaz mı düşünüyorsun ?..ben önce bir dene derim....

evet beyaz renk düşünüyorum. nolan güvenlik açısından agv den daha iyi diyorlar kullanılan malzeme de farkı da var nolan polikarbon, agv k3 termoplastik. ama agv k3 daha güzel

Son düzenleme:
İki kaskta birbirine çok yakın konfor ve güvenlik özellikleri sunuyor. Benim sormak istediğim hiç kafana takıp denedin mi. eğer denemediysen iki kaskıda kafana takıp 15-20 dakika kafanda dursun hangisi sana daha konforlu geliyorsa ve kafanı biryerlerden sıkmıyorsa onu tercih etmende fayda var. Polikarbon da termoplastiktir.

Son düzenleme:
İki kaskta birbirine çok yakın konfor ve güvenlik özellikleri sunuyor. Benim sormak istediğim hiç kafana takıp denedin mi. eğer denemediysen iki kaskıda kafana takıp 15-20 dakika kafanda dursun hangisi sana daha konforlu geliyorsa ve kafanı biryerlerden sıkmıyorsa onu tercih etmende fayda var. Polikarbon da termoplastiktir.

nolan86 yı denemiştim agv nin ise k4 ünü denedim konfor bakımından birbirine hemen hemen aynısıydı, bana anlatılan ls2 inin 150 - 200 lira arası termoplastik kasklarının kalitesinde bir kaska 500 lira vermemem gerektiğiydi, hala araştırıyorum bilgi için çok teşekkürler.

Agv termoplastık<nolan ise polikarbon bence nolan daha iyi ayrıca nolanda kendinden gunes vizoru varmiş sanırım

polikarbonat termoplastiğin bir çeşididir, sonuç olarak o da plastiktir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar