Kask Kamera önerisi 4-6 k arası

Motosikleti
Mondial Drift l 125 2023 CBS
Arkadaşlar bugün kaza yaptım %100 haklı olmama rağmen araç kaçtı gitti sonrasında polis çağırdım gelen polisde burda kamera yok tutanak tutsak çok uğraşırsın mahkeme açılır 2-3 sene sürer dedi.Bende o yüzden kask kamerası arıyorum bütçem çok yok öğrenciyim 4 bin ile maksimum 6 bin tl arası kamera önerisi istiyorum güzel çekicek net olucak.İnternette zorex 4k diye kamera var instagramda sizce o nasıldır ? ya da başka hangi kameraları öneriyorsunuz

Zorex, Lurca muadil ürünler. Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Arkadaşlar bugün kaza yaptım %100 haklı olmama rağmen araç kaçtı gitti sonrasında polis çağırdım gelen polisde burda kamera yok tutanak tutsak çok uğraşırsın mahkeme açılır 2-3 sene sürer dedi.Bende o yüzden kask kamerası arıyorum bütçem çok yok öğrenciyim 4 bin ile maksimum 6 bin tl arası kamera önerisi istiyorum güzel çekicek net olucak.İnternette zorex 4k diye kamera var instagramda sizce o nasıldır ? ya da başka hangi kameraları öneriyorsunuz
polis uğraşmak istememiş kutsal polisimiz asla işini yapmaz ❤️

Zorex iyidir veya SJCAM'in kameraları var onların kameralarına da bakabilirsin şarj süresi en yüksek olanı alman daha iyi olur.

Ben lurca kullanıyorum. Sanırım zorexle aynı. Seçme sebebim, kayıt süresi çok uzun, çok küçük ve hafif ve ucuz sayılır diğer kameralara göre. Kötü yanı üst düzey bir netliği yok, içerik üretmeye uygun görüntü kalitesi yok ama güvenlik için gayet yeterli. Gece çekimleri biraz daha kötü. Bir kaç sene önce a101den aldığım sj kamera benzeri ürünün en az 2 katı süre kayıt yapıyor. Küçük ve hafif olmasından dolayı kaskta da çok ağırlık yapmıyor. Örnek video çekimleri üstteki linkte var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 4k olan model 2k ve 1080p de çekiyor ama aralarında hiç bir netlik farkı görmedim ben. 1080p yeterli.

Lurca ve zorex vs ürünlerde jiroskop olmadığı için deli dana gibi titriyorlar, pek kanıt niteliği taşımazlar kaza durumlarında. Sjcam in c200 kamerası var parmak kamera diye geçer, kendi sitesinden bir bak istersen 6 yönlü jiroskop var diyor.
C110+'da da jiroskop varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.300 TL

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar