kask kafamda karpuz kabuğu gibi kaldı :(

Arkadaşlar bu nasıl çözülür ? Bugün kaskımı motosikletimle birlikte vizör deliğinden çelik halatla bir direğe bağladığım yere geri döndüğümde kaskımı sardığım plastik torbanın parçalanmış olduğunu gördüm. Uzaktan kask yerinde gözüküyordu öyleyse problem yok derken.... yanına gelince torbada sanki bir köpek tarafından parçalanmış gibi diş izlerine benzeyen izler vardı. Kaskı elime alınca fark ettimki çıkarılabilir kask astarı yerinde yok. Etraftada birşey yok. Mecburen öylece yoluma devam edeyim dedim ama kaskın içinde sadece köpük var ve kayıp duruyor kafamda :pr: içerisi bomboş oldu kask bütün özelliğini yitirdi gibi felaket sesler gelmeye başladı içinde. Galiba bu kaska yazık oldu. Nox marka çene açılır bir kasktı. İstanbulda olsa aldığım yere sorardım şimdi baya uzaktayım. İnternette de bir şey bulamadım ne yapılabilir arkadaşlar benzer bir sorun yaşayan varmı?? :silent:

Motosikleti
Forza 250
O kasktan hayır gelmez sana :)
Herzaman motorumu parkettiğimde kask ımı yanıma alırım, ve en yakındaki işyerine rica ederim. "şu kadar zaman sonra gelcem kaskım sizde kalabilir mi" diye. Şimdiye kadar olmaz diyeni görmedim.

Ders olsun sende böyle yap bence.

Ders olsun sende böyle yap bence.

söylemek kolayda uygularken pratikte bazı sorunlarımız var. Yoksa bende kaskımı yanımdan ayırmam yada bir yerlere emanet ederim ama burda sadece motorun üzerinde kalması gerekiyordu..

Arkadaşlar fenerbahçe tarafında olan yada o tarafa bu aralar gidebilecek olan var mı? Benim için o markanın yedeğini sorabilecek birileri? Şu anda Türkiye ile aramda kara bağlantısı bile yok benim..

Son düzenleme:
yenisini bulamazsın.hurdaya çıkmış bişeyden uydurma yapacan başka çare yok.o da sağlıklı olmaz.en iyisimi yenisini alcan.

Hocam geçmiş olsun, yalnız yaşadığınız şey gercekten şaşırtıcı, yani motosikletle birlikte bağlanmış güvenliği sağlanmış bir kask nasıl olurda astarı cıkarılıp, parcalanıp bu hale sokulur. bunu bi hayvan yaptıysa köpek falan ne amacla yapar ? Bir koku falanmı aldı nedir? Gercekten bahtsızlıkmıs bu. Hala anlam veremiyorum. Köpek yaptıysa astarı nerde, parcalasa bile astarı bir kenarda parcalanmıs falan bulurdunuz. Şaşırtıcı :cyclopsan

hocam iyi bir terzi bulursan içini yaptırabilrisin
benim eski kaskın içini komik bi şekilde yakmıştım
ama bi konfeksiyoncu arkadaşımızla uzun uğraşlar sonucu yeniden yaptık
tabii bunun için ince sünger ,pamuklu kumaş ve file astar almıştım..
bilgilerine...

ya ne olduğunu bilmiyorum ama bir köpek çekiştirmiş olabilir diye aklıma geliyor. Birileri yapsaydı torbayı daha farklı yırtardı. İç astar çıt çıtlıydı kolay çıkabiliyor yani.. çekiştirdikten sonra alıp gitmişte olabilir yani bir ihtimal.. Sonra köpekler büyük köpek olsaydı dediğin gibi astarı değil kaskı veya belki motoru da alabilirlerdi...

Neyse arkadaşlar aklınızda bulunsun böyle bir olayda var yani.. Motosiklet aslında yanlız bırakıldığında çok savunmasız bir eşya araba öyle değil, kilitler gidersiniz. İnşallah başkalarına böyle şeyler olmaz.

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmektennnn hiç bi şekilde güvende değiliz ne garip iştir yavvvvv

GKN

o nasıl iş ya?
ben onu bunu bilmemde motorcu adam kaskını yanında taşır..
senin kaskının o hale gelmesinde bi köpek tarafndan ısırılmış kuduz olmuş hayatı boyunca içinden motosiklet isteyip dışarı o şeytan aleti diye yorumlar yapan dişleri oldukşa sivri bi elemanın parmağı olabilir:):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende yanımda taşırımda uzak bi yere gitceksem bi yerden rica eder 10ytl de sigara parası bırakırım bence ihtiyacı olan biri seninkinin icini çalmış sende başkasından çal :queen: hayat müşterektir belki senin çaldığın kask icin senden calınan olur günahıda olmaz :p

şaka bi yana gecmiş olsun bence sende yanına al kaskı :rendeer:

belkide daha önce kaskının içi parçalanmış bi kişi senin kaskın için almıştır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar