Kask İçi Ipod Kulaklığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yurt dışında kaskın kulaklık kısımlarına yerleştirilen (italyan fermuarı veya o kaska özel aparat) şekilde müzik dinlemek için kulaklıklar mevcut, bunu Istanbulda satan bir yer biliyor musunuz?
Yoksa Türkiye'de motorculara müzik dinlemekte mi haram.?::music::

valla ben ünlü tekno marketlerde bir sürü aypot(hehhe:)) şeysi görüyorum d&r veya teknosa gibi valla motorla giderken müzük dinlenirmi orası tartışılır bence dinlememek lazım malum istanbul trafiği herişf korna çalar duymazsın sonra allah korusun :)

Allah korusun çok sakat bir olay sakın dinlemeyin zaten normal giderken bile arabalar hertürlü çirkefliği yapıyorlar birde müzik dinlersen kaza yapman içten bile değil trafikte bile araç haksızsa haklı çıkar aman arkadaşlar lütfen dikkat bu olayların şakası yok.

Yok yaw , insan uzun yolda harbiden sıkılıyoo...
Kendi kendine şarkı söylüyo , ıslık çalıyo... ::pulp::

En iyisi goldwing veya ST1300 , bunlarda zaten ses sistemi var... :mrgreen:

10001234_440_FR_05.JPG

Ben bunun aynısını doğubankın altındaki bir dükkanda gördüm. Sistem telsiz için tasarlanmıştı, gidona düğme, mikrofon ve kulaklık paket halindeydi. fiyatı da 90ytl idi.

gugukk' Alıntı:
Allah korusun çok sakat bir olay sakın dinlemeyin zaten normal giderken bile arabalar hertürlü çirkefliği yapıyorlar birde müzik dinlersen kaza yapman içten bile değil trafikte bile araç haksızsa haklı çıkar aman arkadaşlar lütfen dikkat bu olayların şakası yok.
Seyir halinde müzik dinlemekle ilgili bir kanun yok ki:silent:

Var bir takım aletler,ama genelde artçıyla ilteişim için ,yani konuşmak için..benim aradığım şey ses kalitesi..seini az açıp uzun yolda keyifle gitmek..ancak şehir içinde biraz tehlikeli olduğuna katılıyorum,nerden ne çıkacağı belli olmaz

ben takıyorum mp3 çalarımın minik kulaklıklarını müziğimi dinleye dinleye gidiorum :bounce: keyifli oluyo ama daha dikkatli olmak lazım yüksek sesle dinlerseniz çevredeki sesler duyulmadığı için biraz sakat bence :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben uzun yol falan yapıyorum motorumla o yüzden gerekli oluyor, şu danger0'ın verdigi adrese baktıktan sonra herhalde ebay'dan sipariş vericiem bi tane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar