Arkadaşım sakın kaskını falan değiştireyim deme kaskınız eski değilse öyle 1 metreden düşmeyle korumasını yitirmez.Koruma yitirme olayı sizin kafanızda iken vücut agırlıgı ve hızın verdiği kuvvetle yapılan kazalarda kullanılamaz hale gelir.Kaskı elinize alın iç kısmı size bakacak şekilde 2 elinizle kaskı sıkmaya çalışın içe dogru catırtı,ses veya aşırı oynama yoksa bir sıkıntı yoktur kullanmaya devam edin.Yorum yapanlarda sizde şakayla karışık kaskı isteyerek kask sahibinin kafasını bulandırıp başka yönlere çekmeyiniz lütfen.Birde elbetteki düştügünde vizör çizilebilir ve boyası kalkabilir sonuçta üstteki boya tamamen şık durması ve göze hoş gelmesi için onun korumayla bir bağlantısı yok.
Eski mi daha 1 ay olmadı alalıçok sağol arkadaşım içimi rahatlattın valla:cat:
Eski mi daha 1 ay olmadı alalıçok sağol arkadaşım içimi rahatlattın valla:cat:
ya yorumları okuyorumda insanları galeyana getirmeyi nede çok seviyoruzhocam sen merak etme o şekilde bir darbe sonucu 1000 küsür tl verdiğin sharp tan 5 yıldız almış kaska bişey olmaz. O kalitede kasklar ne arge çalışmalarından geçiyor ne impact testlerine tutuluyor okadar basite indirgemeyin olayı.
Valla Oğuz bu gece rahat bir uyku uyuyacaksam sayende olacak :rendeer:
İnsan bide pimpirikli olunca daha da kafasına takıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Hocam arkadaşlar pişirip pişrip öyle bi kıvama getirdiler ki beni nerdeyse kargoyu ödeyip yollicaktım kaskı :cherry:
Valla Oğuz bu gece rahat bir uyku uyuyacaksam sayende olacak :rendeer:
İnsan bide pimpirikli olunca daha da kafasına takıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
Hocam arkadaşlar pişirip pişrip öyle bi kıvama getirdiler ki beni nerdeyse kargoyu ödeyip yollicaktım kaskı :cherry:
abi için rahatlamıştır şimdi... Ama verdiğin linkteki kardeşime çok bayıldım Röntgen ney laaaaaaaayyyyynnnnnn =)Konu kapanmıştır artık benim için buyrun sizde bakın http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12435