Kask Buharlanması

Slm Arkadaşlar:
Geçen haftalarda yağan yağmur dolayısıyla oluşan soğuktan ötürü kaskım çok buharlandı :pale:
Kaskın vizörünü biraz araladım oradan da yağmur girmeye başladı. Sorun acaba kaskımın havalandırmasında mı yoksa ben de mi :)
Bu arada kaskım Lazer Full Face Vertigo...
PS: Acaba su altı masklarının buharlaşmasını önlemek için camına tükürürüz. Kaskın da camına mı tükürelim soğukta:) :queen:

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Mesajlarında gerekmediği sürece devamlı bold ve renkli karakter kullanmak yasaktır!
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]

Re:

Merhaba

Havalandırmadan çok vizör camında buğu önleme özelliğinin olmadığını düşünüyorum. İşi ucuza halletmek için şöyle birşey yapabilirsin. Vizör iç kısmına buğu önleyici sprey sıkabilirsin. Dış kısmınada su tutmayı azaltan özel üründen sürersin (ziebart firması arabalara uyguluyor).

Pahalı yolu bu özelliklere sahip bir kask almanız.

Görüşmek üzere.

arkeolog4, antifog ürünleri var..onlardan al bence...hem su altı maskesinde de kullanabilirsin..

Süper Moderatör (BBRR)
ya kaskı çok hafif milimetrik açık bırak o kadardan su girmez buhu hemen dağılır dururken oluşsa bile hareket ettiğinde kalmaz merak etme

o hafif milimetrik açılmıyoki...onun için vizorün bittiği yere kibrit çöpü koymak gerekiyo:9
öyleyse tamam

Süper Moderatör (BBRR)
yok içeri buhu önleyici dışarı su akıtıcı bu kadar uğraşılmaz bir başka bilgi daha vereyim gazyağı ile bir güzel sil kaskını ama önce vizörü çıkar yağ bulaşmasın daha sonrada kuru bir bezle sil kaskın ilk alındığı günki gibi parlar :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum aynı marka kaskın bende grannile modeli var. Buhar sorunu yaşamıyorum. (anti fog)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar