Kask buğulanma sorunu

Merhaba arkadaşlar.

eski kaskın çok gürültülü olduğu için sessiz kask araştırması yaptım ve LS2 FF323 aldım.
Kask gerçekten çok sessiz

ama çok aşırı buğulanma yapıyor. Buğu camına rağmen buğulanmanın önüne geçemedim.
Bu havada buğu camı olmadan en fazla 1-2dk, buğu camı ile en fazla 10dk içinde önümü göremez hale geliyorum.

sizce ne yapmalıyım. Bir öneriniz var mı? yoksa eski kaskıma mı döneyim.

Eski kaskım Scorpion exo-510. onunla saatlerce yol gitsemde buğulanma olmuyordu

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu kask sürücünün yatık durduğu SS motosikletler için değil mi? Havalandırma kanalları vs ona göre dizayn edilmiştir. Bence sürücünün dik durduğu cruiser / touring motosikletler için tasarlanmış bir kask deneyin...

Vizörün içine traş köpüğü sıkın durulamadan bir bezle temizce silin cam buğulanmayacaktır

ff323 kullanıyordum hatta en son ambulans ile öpüşmem de beni kurtardı. Pinlock ile hiç buğu sorunu yaşamadım.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Shoei Nxr aldım onda bile pinlock olduğu halde buğu yapıyor, bir tık kaskı açma özelliği olmasa yüzümüz dona dona gideceğiz.

Bu kask sürücünün yatık durduğu SS motosikletler için değil mi? Havalandırma kanalları vs ona göre dizayn edilmiştir. Bence sürücünün dik durduğu cruiser / touring motosikletler için tasarlanmış bir kask deneyin...

Güneşte sürmek de zor. Vizör çok yukarıda olduğu için tam karşıdan gelen güneşi kafanızı eğerek kesmek için, 30-40 derece başınızı eğmeniz gerekiyor.
Ben en ufak güneş ışığında kör oluyorum, vampir gibiyim. Sizde sıkıntı olmayabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlış anlaşılmak istemem ama eskiden büyüklerimiz bi' tüğ yapardı. Artık bu iş için özel üretilmiş; Fısfıs, Jel ve benzeri kimyasal ürünler mevcut.

Aslında yazmak istediğim mesaj;

" Tükür ve Sıvazla " ama yazamadığım için açıklama yapıyorum.

Aynı kaskı 3 yıldır kullanıyorum, Dediğiniz şekilde bi sorun hiç yaşamadım. Bence pinlocku tam olarak oturtamamış olabilirsiniz. Yandaki vidalardan ayarlamasını yapmaya çalışın.

Pinlock ya iyi monte edilmemiştir ya da contamsı ince silikon malzeme eskimiştir. Yeni pinlock sorunu çözecektir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Beş yıldır iki kaskımda kullanıyorum. Sıkıntısız.
RALERİ ANTİ FOG BUĞU ÖNLEYİCİ CAM
raleri-anti-fog-bugu-onleyici-cam-285-cm-95-cm__1382503189834470.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Shoei Nxr aldım onda bile pinlock olduğu halde buğu yapıyor, bir tık kaskı açma özelliği olmasa yüzümüz dona dona gideceğiz.

Diğer arkadaşlara katılıyorum. Ya pinlock düzgün uygulanmamış, ya da ürün defolu olmalı.

Pinlock sorunsuz işleyen tek çözüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam geçen bende bundan aldım s beden agv corsa için 1 sezonda çiziliyor ömrü bitiyor diyorlar doğru mudur?

RALERİ ANTİ FOG BUĞU ÖNLEYİCİ CAM.

Ben 1 yıldır kullanıyorum çizilme filan olmadı hocam.

Ben de bu Raleri pinlocktan alsam mı diyorum. Bell kaskımın kendinden anti fog özelliği var ama o da bir yere kadar götürüyor.

bu raleyi hjc rpha 11 de kullanıyorum mükemmel derece iyi alıcak olan varsa direk alsın buharın ne olduğunu unutursunuz kar hariç bütün sene biniyorum 1 kere hafiften bile buhar olmadı vizör bir tek ben biraz yukarda yapıştırmışım bir tane daha alıp az daha alta takıcam çizilmeyle ilgilide bir sorun çıkartmadı bana hala temiz 1.5 sene oldu

Vizörü deterjanlı su ile silip kurutursanız buğu olmuyor. Deniz gözlüklerinde de geçerli bu.

Bende pinlock'tan şüphe ediyorum.
Tıraş köpüğüde sürdüm ama fayda etmedi. buğulanma oluyor.

Şu RALERİ'yi deneyeyim birde

Raleri kullanıyorum 2. yılım gayet memnunum buğu nedir unuttum desem yeri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar