Kask Boyama Hakkında

Arkadaşlar merhaba,

Evdeyken kaskımı boyayayım diyorum. Geçen sene ufak bir düşme sonucu kask bu hale geldi. Bende boyamak istiyorum. Arka kısmında boya kısmı darbe anında kendini attı, orayı macun çekmek mi gerek? Çekilmeli mi? Yeni kask almak istemiyorum, taksidi yeni bitti ne yazık ki. Alamıyorum.

Bende boyamaya karar verdim ve dikkat edebileceğim şeyler nelerdir? Belirtirseni sevinirim, Bir tane öndeki havalandırma kanalı kayboldu, bulamadım. Orayı ne yapmak lazım hep açık kalması hava almasına sebep oluyor. Ne çözüm önerirsiniz oraya?

ZfgsfT.jpg

Im9Zzw.jpg

bLSF4b.jpg

8YjNEa.jpg

Alamıyorum dediğin için bunu kullanmak tehlikeli yenisini al demeyeceğim. Havalandırma kanalı için firmaya mail atıp yedek parça temini isteyebilirsiniz.

zaten riskin farkındasın o konuda soze gerek yok.

boyacidan 200 300 gr kadar macun ve sertlestirici al. astara gerek yok. ince kum bir zimpara al yuzeyi asiriya kacmadan hafif matlasana kadar zimparala sonra bütün delikleri maskele.

boya

Kask alamamak olabilir fakat bu sekılde motora bınıp sonra kafatası kırıldığında taksit taksit ölmüyoruz be usta. Gerekirse binme motora belli bir süre yeni bir kask al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar