Kasım ayında 12.000 tl ye 600 rr

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm almak isteyipte alamadığım ve sonuna evet alma zamanı geldi ;araştırmaya başladığım bir zamandayım.

2006 model 20.000 de boya var fakat çigeri sağlam bir 600 rr moviestar buldum. 12.000 bırakıyor(teker alınması şart) bu aylarda bu fiyat iyimidir
ve boya olması satmak istediğim zaman çok problem çıkarırmı ? cevaplarınızı bekliyorum iyidir derseniz haftaya alıyorum...:queen:

teşekkürler.

Son düzenleme:
hyosung 250 idi önceki. çok bakındım tr şartlarına göre en mantıklısı 600rr geldi
kawasaki yamaha suzuki arasında.

Tamamda arkadaşım 600rr performansına göre aşırı yakıt yakan bir makina ve çoğuda turşu
Çiğeri sağlam diyenlere güvenme kmyide fazla önemseme diyorum
Eğer kendine güveniyorsan 1000 rr al.
Güvenemiyorsan RR yerine F bak derim

dostum yakıt sorun değil onemli olan sonradan sıkıntı cıkartmaması dediğin gibi turşu çıkmaması :) 1000 rr neden sence ?

Birincisi yakıtı daha az
600rr gibi turşu değil çoğu
Aradaki fiyat farkıda fazla değil :)
Ama senin yerinde olsam 250 den sonra F alıp daha sonra 1000 rr alırdım.
Sen beni dinle şimdi F al nasıl olsa seneye aynı fiyatla satarsın hemde 600rr dan daha kısa sürede.

extrema yandan egzos bıde koltugu birleşik o yüzden hoşuma gitmiyo :) kusura bakma motoruna laf söylemek istemiyorum ama .. :)

Yok arkadaşım herkesin zevki tabiki
Ama o parayı vermezdim ben olsaydım
Biraz daha koyar üzerine 1000 rr alırdım

o paraya 2006 çok iyi, ama bence almadan önce çok detaylı baktır, o paraya düzgün bişey bulmak zor

Almadan önce şase numarasından servise sorgulantın,
ben cbf 250 sattım 40 binde 6 ay sonra ilanda gördüm 23 bin,
aman diyim rr larda pert sorunu olabilir...

öyle bir zamanda yaşıyoruzki artık bırakın 600cc motoru çin malı scooterlarda dahi km düşürüyorlar :)
yahu motor ne kadar km yapmış ise o kadar sağlıklı gezmiş anlamına gelır,
halkımızdakı mantık ise şöyle,
30 bınlere dayanmış ise motoru ölmüştür,,,

yani düşük km alacağım diye çok uygun buldum diye araştırmadan soruşturmadan motor almayınız,,,
ve büyük cc motor alırkende her motorcuya güvenmeyın,
piyasada elı anahtar tutan tamırhane açmıs,
adamlar çift silindirden dahi anlamazken yatakları takır takıur vuran motora bu iyidir sesi orjınal al bunu diye yanıt verebılıyorlar...

Aman Araç Alım Satımlarında Kullanıcının samımıyetı kadar tamırcı görüşüde önemlidir...

o paraya 2006 çok iyi, ama bence almadan önce çok detaylı baktır, o paraya düzgün bişey bulmak zor

ali aslında piyasaya baktıgındada bu civarlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

cihan ve serkan verdiğiniz bilgiler için teşekkürler almadan once kesınlıkle servıse goturecegım.

eger motosiklete uzun süre binmeyi düşünüyorsan temiz bir motor al. 2000 fazla ve ama temiz olsun. km felan bunlara takılma. iyi araştır. acele etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar