Karbüratörün üzeindeki Vidayi Sikinca Yakit Azalirmi Ben Denedim çok Farketti

125 Cc 4 Zamanli Mzin Karbüratör Ayari Hakkinda Bilgi Verir Misiniz Yakitini Biraz Daha Düşürmek Istiyorum 20 Ytl Ile 200 Km Gidiyor

Hangi vidadan bahsediyorsun..bu yakıtsarfiyatı konusunda çok mağdur durumdayım..ama öle her vidayla da oynamamak lazım ben ustaya götürdüm her defasında "bunların karbüratörü hiç ellememek lazım. yoksa elimizdekalır" diyor.. çok ısrar ediyorum yahu bi ufak ayar yapıcan. çok yakıyor diyorum.. ama hiç yanaşmıyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım sen hava ayar vidasını diyosun bu değişkendir bazılarında vidayı sıkınca hava ayarı acılır, Bazılarında ise vidayı sıkınca azalır.. Hava ayarını açarsan motor az benzin yakar fakat çekide düşme gözlenir.. Eğer yeterli bilgin yoksa karıştırmamanı tavsiye ederim servise git ayarlasınlar

bahsettiğim vida hemen hemen her motorda var ve gerçekten birisinin tavsiyesi üzerine yaptım gerçekten işe yarıyor karbüratörü motorsiklet tamiri esnasında motorcu sonuna kadar açmış ben çoğunu kapattım gerçekten tavsiye ederim

basıt bı ıslemdır ama ustaya gotur yaptır ucret almaz zaten.yaparkende bakıp ogrenebılırsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım bir tane mi usta var sanki git başkasına yaptır

anlaşılan senin motor serviste uğraşmışlar ve vida gevşek bırakılmış.
sen ondan sebep fazla yaktığını düşünüyorsun. normal ayara getirdin ve motor normal sarfiyatına geri döndü bence ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar