- Konu Yazar
Arkadaslar motorumun eski karbüratörü arızalıydı ve gazı aşırı derecede kesiyodu...Yeni karbüratör alıp taktım ve eskisinden cok daha iyi ama yinede bi sorun var...
Motora yaklasık yarısına kadar gaz verdigimde iyi bi şekilde gazı alıyor ama yarıdan fazla gaz verdigimde gazı kesmeye başlıyor.(Hani bazı mobiletlerde olur ya gazı kese kese giderler bu da oyle yapıyo işte)sorum bu...
Bununla baglantılı olarakta şunu düşünüyorum...Diyorum ki ben karbüratörü aldım taktım ama hiç bi ayar yapılmadı karbürtöre.Acaba yeni karbüratörlerin ayarları yapılmış olarak mı geliyo yoksa ayriyetten bi ayar yaptırmak gerekiyo mu?Yardımcı olursanız cok sevinirim SAYGILAR...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: crato **************
Motora yaklasık yarısına kadar gaz verdigimde iyi bi şekilde gazı alıyor ama yarıdan fazla gaz verdigimde gazı kesmeye başlıyor.(Hani bazı mobiletlerde olur ya gazı kese kese giderler bu da oyle yapıyo işte)sorum bu...
Bununla baglantılı olarakta şunu düşünüyorum...Diyorum ki ben karbüratörü aldım taktım ama hiç bi ayar yapılmadı karbürtöre.Acaba yeni karbüratörlerin ayarları yapılmış olarak mı geliyo yoksa ayriyetten bi ayar yaptırmak gerekiyo mu?Yardımcı olursanız cok sevinirim SAYGILAR...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: crato **************
Moderatör tarafında düzenlendi: