karbiratör

selam arkadaşlar sizde YAMAHA TDR 125 lik KARBİRATÖRÜ varmı Motorum iki zamanlı valla çok araştırdım çok lazım değerli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz:)

selam arkadaşlar sizde YAMAHA TDR 125 liğin KARBİRATÖR ü varmı acaba çok lazım yardımcı olurmusunuz yada bu konu hakkında herhangi bir bilgi verirmisiniz:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende yok ,karbüratör olacak:cherry: Karbürasyon'dan(hava-yakıt oranını sağlama) türetilmiştir:wiinkk:

Orjinalinide bulurum ama sana çok pahalıya mal olur..
Ancak uyan başka bi karbüratör istiyosan yamaha dtr125 aprilia rs125 veya en ucuzundan bi jawa karbüratörü tak..
Ama dikkat et meme büyüklüğü en az 220 olsun :cat:

sağolun arkadaşlar ben bugün baktımda minsk in karbüratörü oluyor ama 100 tl dediler ne yapsam arkadaşlar:)

orjinali ne kadar olur aprillanınki falan ne kadar olur bi bilgi verirmisin kardeş:)

Son düzenleme:
Minsk iyi randuman vermez.
Ayarı tutturmak zor olur..
Orjinalinde meme büyüklüğü 270- 290 arası bişey
Minskte ise 140 civarı :)
İki katı küçük yani

carburator diyorum itirazi olan varmi?
zaten kelime turkce degil
bence kelimelerde takilmayin bilginiz varsa yardimci olun:rendeer:

peki orjinali ne kadar olur arkadaşlar bide bu aprilla falan bi kaçtane saydın onlarınki nekadar olur

arkadşlar cvp yazın da:)

Son düzenleme:
Araştırıp öğreneceksin ne kadar diye.
Senin için en uygunu DTR 125 karbüratörü
Motorda aynı zaten fark yok arada :)

peki nerde bulurum bildiğin intrnet adresi falan varmı veya bi tanıdığın ben çok araştırdım bulamadım yardımcı olurmusun

kaç para der sence

bana haber ver kardeş mutlaka:)

Son düzenleme:
hasan kardeşim acelen yoksa (zaten havalar yağışlı) acele etme, sahibinden.com gibi yada 2.el parça satan bi yerlerden çıkma ucuz yollu orjinal bişey uydurursun bence sık sık ilanları takip et,

abi bi soruda ben soriyim 4 zamanlı motorla 2 zamamnlı motorun karbüratörleri arasında fark varmı yoksa uyarmı birbirine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar