Kapalı Mekanda Göz Yaşartıcı Sprey Kullanılırsa Şöyle Oluyor;

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Torpil falan atsaydın kardeş
bulabilirsen plastik patlayıcı
motorunu at mesela deponda doluca olsun garantidir
hatta kendini bile atabilirsin o boşluğa
bir kayıp olacağını düşünmüyorum

hata yapmışsın evet
yanlış olduğunun farkına varmamışsın bence
zira yaparken dahi yanlış olduğunu bile bile yapmış olduğunu düşünüyorum
Biz kar yağıyor bu hayvanlar ne yiyecek diye düşünüp sağa sola yiyecek bırakıp,kuşlar için fazladan iki üç ekmek alıyoruz damlara atıyoruz senin düşünüp uyguladığın eyleme bak yav metehanı falan bilemem affedebilir seni
ne ben nede o kediler affetmez ... hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
Kusurabakma ama pisikopatmısınız , ufacık kediler sonuçta pist mist hişt desen bile kaçıcaklar göz yaşartıcıda ne oluyor. ayıp olmuş biraz

Yok yanlış yaptığını kabul etmiş ve eklemiş. İyi niyetle açılan bir başlıkmış ve ibret alınması gerekiyormuş. Evet konunun ana düşüncesi bu zaten. Kapalı alanda biber gazı kullanmayın. Hani yemek yaparken az tat versin diye bir çılgınlık yapar kullanırsın biber gazını bilmeden etmeden, sadece kendine zararın olur onu anlarımda Allah'ın kedisine biber gazı sıkıp o eylemin çok az bir bölümünden etkilenip o duyguyla buraya gelip yazıp ve dahası tepki gösterenlere 'velet' demek nasıl bir his ben onu merak ediyorum asıl :D O birşey değil bize de biber gazı sıkabilir. Sonuçta bu vatandaşa göre bizler birer velediz, yani kendisinden küçüğüz, aciziz. Ee aciz canlılara güç gösterisi yapmayı alışkanlık haline getiren bu vatandaş için hepimiz tehlike unsuruyuz. Kaçın beyler.

Abi en basiti al kolonyayı dök apartmana bak geliyor mu kediler... Göz yaşartıcı sprey ne ya cıkcıkcık::123434::

kedilere bunu yapmasını kesinlikle onaylamamakla birlikte,
eleştiride dozun fazlasıyla aşıldığını düşünüyorum,
acemi60 belli ki kapalı alanda ilk kez böyle bir tecrübe yaşamış, anladığım kadarıyla da pişman olmuş,
kızarken bile karşınızdakini incitmeyin,
doğayı, bitkiyi, hayvanları sevmeyen motorcu olamaz ki zaten,
abicim sen en iyisi al bir litre süt, bir tabağada ekmek doğra, sütle ıslat, özür dileyerek o kedilere ikram et, hadi barışın,
bu hava şartlarında onların sevgi kadar buna da ihtiyacı var
aynen dediğin gibi yaptığı yanlış olduğunu anlamış ve yaptığına pişman olmuş, bu kadar ağır eleştri yapmayalım .Kötünün iyisini düşünmeye çalışalım. Sonuçta hayvanları ne yaralamış nede öldürmüş. Ha bu gazı sana sıksınlar bakalım derseniz ben tadına baktım nasıl birşey olduğunuda iyi biliyorum. Bu arada bende evimde 3 sene önce sokaktan evlat edındığim kediyi besliyorum. ve hatta balkonumada 1-2 kedilik yuva yaptım soğuk ve yagmurda kedıcıkler yatsın dıye. bence affettirmek için süt yerıne 1 paket kuru mama al ucuzlardan ve 1 kapta su koy . çünkü ben ne zaman kedıme süt versem ishal oluyor :D sütteki laktaz kedılere yaramıyormuş.

kedi ve köpekleri kaçırmak için ya su yada kolonya kullanın. en zararsızı bunlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar