Kanunu Windy 125 cc Modifiye

Kanunu Windy 125 cc var..

Modifiye etmek istiyorum yani farklı gözüksün istiyorum.. Hani bir bakan birdaha baksın :)

Neler yapabilirim bi fikriniz bilginiz olan varmı ?

Motor rengi kırmızı

görüntü mofdifiye si için kendin şekil düşün ona göre ya boyacıda yada bi reklamcıda ayarlatırsın..performans olarak eksozu değişebilirsin.ben değiştim gayet memnunum.benim birde karbüratörde sorun vardı onuda değiştim şuan gayet iyi...

evet ama neler yapabilirimm yani aklıma bişi gelmiyor bya aslında boyamak istemiyorum daha çok aksesuar falan...

Jantlara relektör taktırabilirsin.Neon taktırabilirsin(çok güzel gözükmesede.)Tank pad ne biliyim sen benzeri bi foto göster fikir verelim yada senin motorun fotosunu koy ben photoshopta bi oynamalar yaparım.

buuır abi nereye ne yerleştirdiğini yazarsanda sevinirim yani isimlerini ben mağzemeciye gidince ismini söyleyebileyim değilmi :) Lütfen..

d1dikkat0015ev6.jpg

motorun tipi zaten çok hoş ama daha da güzel istiyorsan motorun oraya motosikletin renginde plastik bi parça takıyolar çok hoş duruyo resimde belirttiğim yere.sonra o taktırdığın plastik parçanın oraya neon lamda taktırırsın sonra plakayı kalın yazılı yaptır daha hoş duruyo motorun desenleri güzel fazla stıcker a gerek yok farın üstündeki boşluğa istediğin birşey yapıştırabilirsin bide koltuk kılıfını değiştirebilirsin koyu kırmızı bir renk yada gri kırmızı olabilir.Aynı motor bende olsa böyle yapardım:cat:

d1dikkat0015ev6hk2.jpg

korumalık :cherry: serviste taktır.. metalik bi sepet taktır..benzinliğin üstüne kılıf taktır..arka tarafada bi korumalık taktır..kornan cılız sesliyse çift korna taktır.eksozun bağırmasını istiyorsan performans eksoz taktır..

tank pad düşün bence.. cok hoş gösteriyor depoyu.. ayrıca kafa grenajını da çıkartıp bi bak.. belki öyle daha hoşuna gider...

jantlara reflektörlü sticker
motor bloğu altına gelen şase bölümüne motorun bağlandığı kısmı kapatacak şekilde sakal olarak bilinen fiber parça
mat siyah koruma demiri
şekil olarak pek değişikliğe elverişli bi model değil
değiştirmeyi seviyorsan chopper tarzı motosikletlere yönelmelisin

Arkadaşlar bu fikirler güzel. Tank ped sakal falan ama benim bi sorunum var. Ben bırakın bunları koruma demiri bile bulamıyorum koca istanbulda. Eminim sorun bende ama bulamıyorum. bulabileceğim yer varsa söylerseniz çok memnun olurum. Sirkeciye baktım yok abi. :pale:

musartar kardeşim sen yine şanslısın ben mersin/tarsus tayım belki bir çoğunuz adnını bile bilmiyordur.. tank ped bulamadım :) şu kafa granajını söktümde pek hoş durmadı.ama söküp ön farkıda değiştirirsem güzel olabilir diye düşünüyorum..

motor düz yolda 110 bastı performans için nelerini değiştirmeliyim egzozu değiştirmeyi düşünüyorum ortalama fiyatları hakkındabilgisiolan ve performansa katkısı olurmu bilen varmı ?

bencede kafayı sokun komple 2004 ybr yapın bakalım motorunuz nasıl duruyor o zaman cok guzel olur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar