kanuni rokko 150 yeni aldım kullanıcılarından,bilgili olan arkadaşlardan yardım istyr

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günler kanuni rokko 150 aldım. Bu benim ilk motorum fakat performans egzozu takmak istiyorum hem biraz sesi değişsin hemde 10 kilometre kadar da olsa hızlanması için.. (Scooter'a performans eksozumu! dediklerinizi duyar gibiyim fakat gönül isterdiki 600 ff olsun malüm bütçeler) Bu konuda bana önerebilceğiniz egzoz markaları varmı 250 ytl'yi aşmayacak vede sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
Son olarak da rokko kulanıcıları hiç bu motorla uzun yola gittinizmi gittiyseniz kullanımı nasıl? Max. sürati ve yakıt sarfiyatı nedir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. :cat:

benden sana hayırlı olsun demek düşer. kazasız belasız iyi sürüşler:)

dostum millet uykudadır. gündüz sana yardımcı olacaklarından eminim:wiinkk:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günler kanuni rokko 150 aldım. Bu benim ilk motorum fakat performans egzozu takmak istiyorum hem biraz sesi değişsin hemde 10 kilometre kadar da olsa hızlanması için.. (Scooter'a performans eksozumu! dediklerinizi duyar gibiyim fakat gönül isterdiki 600 ff olsun malüm bütçeler) Bu konuda bana önerebilceğiniz egzoz markaları varmı 250 ytl'yi aşmayacak vede sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
Son olarak da rokko kulanıcıları hiç bu motorla uzun yola gittinizmi gittiyseniz kullanımı nasıl? Max. sürati ve yakıt sarfiyatı nedir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. :cat:

150 cc motordan ne performans bekliyorsun allah askına?
Bir arkadaşım takmıştı aynı motora sahip farklı bir modele
çekişte düşüklük oldu.
bilgine

Arkadaşım demişsinki bütçe meselesi.Yani bütçem bu motora el veriyor demişsin.Bende çin malı scooter kullanıyorum.Ve motora masraf yapmaktan kaçınıyorum elimden geldiğince.Çünkü motora yapacağım masraf yerine bir kenara atıyorum parayı.En kısa zamanda daha iyi bir motora geçmek için.Bence modifiye için hiç uğraşma.Uzun yola gelirsek 10.000 km yi devirdim ve onlarca kez uzun yolada çıktım.Hemde benzin almak dışında durmadan 300 km ye yakın yolda yaptım.Yani motorun uzun yola çıkar.Onu dert etme.

öncelikle hayırlı olsun . akşam üstü digi_boy26 bu topiği görür ve sana yardımcı olur. eminim.

ahanda bi rokko'cu daha. hayırlı olsun kardeşim. çin malı parçaları.montajı yerli.:) valla biz paso gezdik motorla.avatarımdaki benim kırmızı şeytan. gezi yazılarına bi bak bolca başlığım var görürsün orda şeytanı. daha ilk kilometrelerini yapmak üzereysen biraz bekle. motorun parçaları alışsın. fazla da gaza yüklenme 70i geçemessin söliyim. şöle en az 1 ay şehir içi kullan parçaları alışsın. sonra ilk yağ değişimini 500de yapcaksın ya ondan sonra git istediğin yere tabi havala müsait olursa :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar