Kanuni gt170r mı tvs apache mi mondial z 180 one s mi

Öncelikla selamlar, kt 125 la acemiliği attıktan motor değiştirmeye karar verdim. Bu üçü arasında kaldım. Motorun atik ve hızlanmasının iyi olması lazım. Titreşimde makul sevide olabilir, sonuçta tek silindir bu konuda fazla bi beklentim yok. Kt bana bu konuda çok çektirdi. Sizce hangisini seçmeliyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

Yakıt, elden çıkarma gibi ayrıntılar benim içln fazla önemli değil o yüzden yazmadım. Performans konusunda düşüncelerinizi bekliyorum

hangi ildesin bNa da kt ya da seyhan 150 lazim. soruna gelirsek 180 lik mondial yeni cikti biraz bekle piyasada ne olup.olmadigi cikar yakinda

Son düzenleme:
Forumun bu sayfasında bir arkadaş küçük bir karşılaştırma yapmış. Belki sana faydası olur.

link koyabilir misin? Bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

hangi ildesin bNa da kt ya da seyhan 150 lazim. soruna gelirsek 180 lik mondial yeni cikti biraz bekle piyasada ne olup.olmadigi cikar yakinda

denizlideyim ama motorun masraf var biraz, faturası bile kesilmedi daha

bajaj discovery almalısın titresimi az 4valflik çift bujili yakıt konusunda 100lük cup hızda cbr125 zevki alırsın karar senin bi arastır üstelik çin malı değil hindistan malı adamlar motorda bi teknolajı geliştirmişler hiç yoktan. emsallerinden 5 bg daha fazla güç yapmıslar hızlanma konusunda ybr ler cbfler cb ler yanına yanasamaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar