Kanuni Cross 250 - enduro lastik ???

Merhabalar,
Kanuni Cross 250 kullanıcısıyım, ancak üzerindeki kros lastiklerini, hem şehir içi ve kısa asfalt yolculuklarında hem de off-road gezilerde kullanabileceğim lastikler ile dğiştirmek istiyorum.
Forumlarda önceden yazılmış mesajları araştırdım ancak, rastlayamadım veya gözden kaçırdım.....
Bu konudaki öneri, yorum ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Lastik ebatları: ön 80/100 21'', arka 110/100 18''
Şimdiden teşekkürler........

swallow marka lastik hem ucuz hemde arazide gayet performanslıdır. bizzat kullandım

Teşekkürler, internette aradım ama bulduklarım da arazi lastiğiydi, öenrebileceğiniz bir site veya yer var mı ?

zanshin duro nun lastikleri var.ben onu kullanıyorum.çıkaracağın cross lastiklerine de alıcı olabilirim.hatta takasa bile girerim :D

zanshin duro nun lastikleri var.ben onu kullanıyorum.çıkaracağın cross lastiklerine de alıcı olabilirim.hatta takasa bile girerim :D

güzel teklif :cherry: yeni lastik almak istiyorum, değişimden sonra cross lastiklere ihtiyacım kalmadığına karar verirsem söz seni arayacağım

eyvallah hocam.benim arka lastikte yeni diye takas önerdim 3-4 bin anca gitti.duronun %50 arazi%50 asfalt.fiyatları da uygun bir araştır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motorda da Duro'nun %50 arazi %50 asfalt lastikleri var, fiyatına göre arazide iyi ama asfaltta tavsiye etmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar