- Konu Yazar
Selam MT ailesi
Uzunca bir zamandır beklediğim bir motosiklet alma fırsatı çıktı karşıma.
Fakat motorun muhtemel sorunları açısından sizlere bir danışmak istedim.
Bir tanıdığımın 2007 model caracal 200'ü varmış.
Bu motor onun ilk motoruymuş acemiliğini bunda atmış.
Bu tanıdık 2 senedir başka bir motoru olduğu için bunu pek kullanmıyor hatta motora ilk başlayacak tanıdıklarına denemesi için veriyor eğitim motoru olarak kullanıyormuş.
Ayrıca motorun aküsü de bittiği için aylardır sürekli yatıyormuş.
Şimdi soru kısmına gelcek olursak;
1) Öncelikle bu motorun başımı ağrıtacak muhtemel sorunları neler olabilir?
2) Sorunların üstesinden gelmek bütçe ve zaman açısından çok sorun olur mu?
3) Beni sürekli sorunlarla uğraştırır mı? Ayrıca güvenlik açısından tehlikeli olur mu?
4) Son olarak alırken nelere dikkat etmem gerek?
Motoru ailemden izinsiz alacağım için bu motor benim mezun olana kadar son şansım olabilir. Bu motorun elimde kalacağının son sahibinin ben olacağımın farkındayım motordan beklentim beni yıllarca götürmesi değil, bir birbuçuk sene sonra hayallerimi süsleyen fıstık yeşili bir kawasaki zx6r ya da cbr600rr alana kadar beni idare etmesi çok sık sorun çıkartıp beni üzmemesi.
Herkesin yorumu benim için kıymetli ama özellikle sorulara cevap verirsenin çok sevinirim.
İyi akşamlar.
Uzunca bir zamandır beklediğim bir motosiklet alma fırsatı çıktı karşıma.
Fakat motorun muhtemel sorunları açısından sizlere bir danışmak istedim.
Bir tanıdığımın 2007 model caracal 200'ü varmış.
Bu motor onun ilk motoruymuş acemiliğini bunda atmış.
Bu tanıdık 2 senedir başka bir motoru olduğu için bunu pek kullanmıyor hatta motora ilk başlayacak tanıdıklarına denemesi için veriyor eğitim motoru olarak kullanıyormuş.
Ayrıca motorun aküsü de bittiği için aylardır sürekli yatıyormuş.
Şimdi soru kısmına gelcek olursak;
1) Öncelikle bu motorun başımı ağrıtacak muhtemel sorunları neler olabilir?
2) Sorunların üstesinden gelmek bütçe ve zaman açısından çok sorun olur mu?
3) Beni sürekli sorunlarla uğraştırır mı? Ayrıca güvenlik açısından tehlikeli olur mu?
4) Son olarak alırken nelere dikkat etmem gerek?
Motoru ailemden izinsiz alacağım için bu motor benim mezun olana kadar son şansım olabilir. Bu motorun elimde kalacağının son sahibinin ben olacağımın farkındayım motordan beklentim beni yıllarca götürmesi değil, bir birbuçuk sene sonra hayallerimi süsleyen fıstık yeşili bir kawasaki zx6r ya da cbr600rr alana kadar beni idare etmesi çok sık sorun çıkartıp beni üzmemesi.
Herkesin yorumu benim için kıymetli ama özellikle sorulara cevap verirsenin çok sevinirim.
İyi akşamlar.