Kamp için malzeme

Kiralama nasıl ne şartlardadır , temizmidir milletin nefesi sinmiş leş çadır mat vsvvs , taşıma dert değil ise otomatik/yaylı kurulumu pratik çadır alın , çember gibi değilde şemsiye tipi olanlardan edindim , kurması max 5 dakika 3-4 sene evvel fiatları uygundu belkide ilk sürüm olduklarından.

Hasılı kelam, taşıma sıkıntınız yoksa şahsi eşyalar edinin derim.

Kolay kurulum olanlar toplandığında baklava tepssisi gibi oluyor topcaseye sığmaz seleden çantaya yaslar bagaj lastiği ile işimi görürüm diye düşünmüştüm siz hangisinde kullanıyorsunuz

Kolay kurulum olanlar

DSC_0158.jpg

Kolay kurulum olanlar

Normal kurulum olanlar

big_4e91df95cd8645c5aa68e96c5c62598b.jpg

Son düzenleme:
Kolay kurulum olanlar toplandığında baklava tepssisi gibi oluyor topcaseye sığmaz seleden çantaya yaslar bagaj lastiği ile işimi görürüm diye düşünmüştüm siz hangisinde kullanıyorsunuz

Kolay kurulum olanlar

http://www.magneticjunction.com/wp-content/uploads/2012/05/DSC_0158.jpg

Kolay kurulum olanlar

Normal kurulum olanlar

http://www.decathlon.com.tr/media/829/8293541/big_4e91df95cd8645c5aa68e96c5c62598b.jpg

Pekala , salonun ortasına gece yarısı fantazisi , ev ahalisinin bu herif delirdi bakışları altında, ama yüce amaca hizmet vazifemdir, yaşasın insanlık.

Kullandığım çadır.

Çadır sanırım en kolay kurulan tipte, çember olandan nisbeten sağlamca bir çadır, extrem koşullarda test edemedim, ancak bahar,yaz,sonbaharda sıkıntısız idare edecektir.

Kurulumu şemsiye gibi ortadaki iskelet kutubuna bağlı ipler tüm iskelete bağlı, bu ipleri çekinnce trakk diye yerine oturup kurulum tamamlanıyor, dediğim gibi Kış mevsimi harici iş görür, belkide kışında iş görür iyi uyku tulumu ve kalın mat ile, hasılı tavsiye ederim(piyasada kaldımı kalmadımı bilgim yok.).

Quechua Arpenaz 2 çadırı kullanıyorum. 2 kişilik çadır, 3-4 defa kullandım kurulumu çok basit max 3-4 dk sürer. 1 kişi için ideal eşyalarınızı koyacağınız baya yer kalır çadırda. Şuan fiyatı 90 lira falan herhalde. Gezilerden birinde yağmur testide yaptık mecburen :) kesinlikle yağmurda almıyor. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün tavsiye ederim.

Decathlon da bi çadır var daha gidip incelemedim ama kurulum ve kaldırma konusunda saniyelerden bahsediyor. Bu çadırdan kullanan varsa vede çadır konusunda tecrübeli arkadaşalrın acil yorumlarını alabilirmiyim bu çadırı almayı düşünüyorum.Link aşağıda
http://www.decathlon.com.tr/2-seconds-easy-1-yeil-1-kiilik-kolay-kurulan-cadr-id_8302226.html

Arkadaşlar yaz kampları için çadır tulum mat filan almak istiyorum. Bunun haricinde kamp için olmazsa olmazlar -kardeşim kampa gideceksen mutlaka şu da olmalı- diyebileceğiniz aklınıza gelen neler var ve birde bunları uygun fiyatta nereden alabiliriz bulabiliriz ?

Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler

Bahçelievler marmara forumda Decathlon mağazası var oraya git.

Arpenaz xl2 kullanıyorum. Bir de 2 kişilik şişme yatak almıştım decathlondan onu da tavsiye ederim. Zemin örtüsünden kasıt çadırın altına sermelik bir şeyse hiç gerek yok. Islan mendil ve sinkov elzemdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar