Kamera- Mikrofon bağlantısı?DJI Osmo Action4

Merhaba DJI Osmo Action 4 kamera aldım.
Ayrıca KNMaster6100 pro interkomum var. Ben bu kamerayı interkomun mikrofonuyla kullanamıyor muyum? Kullanabiliyorsam nasıl kullanıcam bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Merhaba DJI Osmo Action 4 kamera aldım.
Ayrıca KNMaster6100 pro interkomum var. Ben bu kamerayı interkomun mikrofonuyla kullanamıyor muyum? Kullanabiliyorsam nasıl kullanıcam bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Bildiğim kadarı ile DJI kameralar DJI'ya ait mikrafon ile çalışıyor. Diğer intercom, mikrafon gibi cihazları kabul etmiyor, fakat ara bir kablo ile çözüm duymuştum. Uygulamasını görmedim hiç ama

Motosikleti
Motorsuz
Telefondan ses kaydı açar birleştirirsin en fazla,

Sana önerim orijinal AKG type-c kulaklık satın alıp mikrofon kısmını kaska yerleştirmen son derece kaliteli ses alırsın f/p bir çözüm.

İnterkomla hiç bir şekilde bağlanmıyor mu ya bu kötü oldu baya

Motosikleti
Motorsuz
Intercom'a taktıgın kulaklık mikrofon kablosu type c ise tak kameraya belki çalışır

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Sana önerim orijinal AKG type-c kulaklık satın alıp mikrofon kısmını kaska yerleştirmen son derece kaliteli ses alırsın f/p bir çözüm.
Intercom ile bağlanmıyor. Ben bu şekilde çözdüm ses gayet kaliteli oldu. Ufak bir sünger geçirirseniz rüzgar ve nefes sesini de engelliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar