Kafam çok Karışık

Arkadaşlar selam,

Yaklaşık iki aydır motosikletimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat marka ve model konusunda çok kararsızım. AN400, Atlantic500 ve X9evo modellerinden birisini istiyorum ama bir türlü karşılaştırma ve kullanıcısından bilgi edinme fırsatım olmadı. Amacım biraz cc büyütmek ve yaz tatillerinde uzun yol yapmak. Bu belirttiğim modellerin içinde servis aralığı en uzun ve özellikle uzun yolda beni üzmeyecek modeli seçmek için özellikle kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Özellik bakımından x9 görünüş açısından AN400 rahatlık bakımından da Atlantic dikkatimi çekiyor fakat ortasını bulabilmiş değilim :(

bence beverly 500'ü de mutlaka seçenekler arasına almalısın. O büyüklükte jant başka hiçbir maxi'de yok. şehir içinde, virajlarda, çukurlarda hayat bile kurtarır o jantlar.

piagio beverly 500 ketçapında dediği gibi onuda araştır bence sitede bir arkadaş Atlantik 500 kullanıyordu sanırım. Yeri geldiğinde motorunun hem hızlı hemde rahat olduğu konusunda mesajlarını görmüştüm. Hatta şu linkte bir yorum yapmış arkadaşın adı SAKI özel mesaj atarak iletişime geçe bilirsin. Kolay gelsin...
LİNK; http://www.motosiklet.net/forum/mot...ter-kymco-myroad-700i-and-burgmana-rakip.html

ben x9 250 test sürüşü yaptım gerçekten çok konforlu bir motosiklet.250 cc olmasıda ekonomikleştiriyor.250cc hem şehir içi,hemde şehirlerarası iyi olur.ben x9 diyorum

Bende şuan kullandığım Burgmandan önce bisan senatör kullanıyordum. Bi süre sonra daha iyi modele terfi etmek istedim ve senin gibi bu modeller arasından kaldım. piaggio x8, x9-500ie, an400 ve an650 test ettim. Sonunda fiyat/performans açısından en iyisi olan burgmanı aldım ve anladım ki daha önce motor diye bindiğim şeyle burgman arasından dağlar okyanuslar var. Çok memnunum. Diğer modellerin hiç biri burgman kadar yaygın değil. Parçaları pahalı anlayan ustası çok az. İnternette hangi scooter modifiye sitesine girsen burgmana özel varyatör kitleri, performans filtreleri, modifiye tekniklerini görebilirsin. Ayrıca burgmanın kolay alınır satılır olması da başka bir artı. Bu özelliklerdeki en ekonomik model kesinlikle burgman 400.

piagio beverly 500 ketçapında dediği gibi onuda araştır bence sitede bir arkadaş Atlantik 500 kullanıyordu sanırım. Yeri geldiğinde motorunun hem hızlı hemde rahat olduğu konusunda mesajlarını görmüştüm. Hatta şu linkte bir yorum yapmış arkadaşın adı SAKI özel mesaj atarak iletişime geçe bilirsin. Kolay gelsin...
LİNK; http://www.motosiklet.net/forum/mot...ter-kymco-myroad-700i-and-burgmana-rakip.html

evet SAKI yi ben de tanıyorum İzmirden yakın arkdaşım zaten Atlantici de kafama o soktu :)

Bende şuan kullandığım Burgmandan önce bisan senatör kullanıyordum. Bi süre sonra daha iyi modele terfi etmek istedim ve senin gibi bu modeller arasından kaldım. piaggio x8, x9-500ie, an400 ve an650 test ettim. Sonunda fiyat/performans açısından en iyisi olan burgmanı aldım ve anladım ki daha önce motor diye bindiğim şeyle burgman arasından dağlar okyanuslar var. Çok memnunum. Diğer modellerin hiç biri burgman kadar yaygın değil. Parçaları pahalı anlayan ustası çok az. İnternette hangi scooter modifiye sitesine girsen burgmana özel varyatör kitleri, performans filtreleri, modifiye tekniklerini görebilirsin. Ayrıca burgmanın kolay alınır satılır olması da başka bir artı. Bu özelliklerdeki en ekonomik model kesinlikle burgman 400.

peki servis olayı nasıl ¿ ben AN400 de kullandım fakat kalkışlardı o vibrasyon beni deli ediyor. koltuk yerinden çıkacakmış gibi tepiyor alet. msn adresine ekleyebilirmisin daha detaylı şeyler sormak istiyorum mümkünse [email protected] tşk.

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ocak ayı motor on dergisi nde tam da belirttiğiniz modellerin incelmesi var :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scarebeo ya bir bak istersen.... O da mükemmel....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar