Kadir Topbaş Kanal7 de soruları canlı cevaplıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar merhaba

Kadir Topbaş su anda kanal7 de mail ile gelen soruları canlı olarak cevaplıyor.Ben Motorsiklet sürücüleri ile ilgili mailler atıyorum.Lutfen sizde hemen mail yazıp gonderın.Burada acıklasın.Bızlerı herkes duysun

Mail adresi : [email protected]

Kendi mail adresinizden atabilirsiniz.Nekladar cok mail gelirse bu konu ile ilgili okdar cok ilgiyi göstermis olur ve sesimizi duyurmus oluruz.Taksiler bile mail atıyor.Lutfen bu fırsatı degerlendırelım.

su anda reklam girdi.arkadaslar bu fırsatı kacırmayalım.

Saat 24:00 e kadar devam edicek program.duyarsız kalmayalım.

Son düzenleme:
sanırım kimse gondermıyor.Taksicilerden, otobus soforlerı bıle maıl atıyor.Bızden bır soru gelmedı henuz.Acıkcası cok uzucu bır durum.Mıtıng yaparız yıne bır can kaybettıgımızde.Oda sanırım nufusu 100 kişi olan bşryerde olur.Bu mitingte o 100 kişiye aktivite olmus olur.

maiiler yogunluga gore okunuyor.

Son düzenleme:
bitmek üzere arkadşlar.ben gönderdim mersinde olmama rağmen.rica ediyorum bu hepimizin meselesi.

15 dk var.sitede 1000 kişi var.1 dk ayırıp 1 mail atılsa sorularımızdan bırı sorulur.hadı arkadaslar.cok sacma sorular mail yogunlugundan dolayı okunuyor.Bu sorunumuzu duyuralım.

BENDE GÖNDERDİM OKUMUYOLAR OZMAN SEÇİYOLAR AYRIMCALIKMI YİNE ÇİFTE STANDARTMI YOKSA ALLA ALLA :silent:

Gönderme tarihi: 27 Mart 2009 Cuma 21:55:06
Kime: [email protected]

Topbaş otoyol ve köprülerden 100 kg ağarlığa sahip motosikletlerden de 3500 kg kamyonet tarifesi almaya devam edicekmi?

tm motosiklet sevenler uyduruk metrobüs hattında can vermeye devam edicekmi?

yolladık ama olmadı speker okursa cevaplanıyor okumadıkı nedesm şimdi buna

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bravo ha.
Siz de ciddi ciddi adamin sorularinizi cevaplayacagini mi dusundunuz?:)
Adam Kiliçdaroglu'nun sorularina cevap vermiyor, size mi verecek?:mrgreen:
Canlarim benim.
Kalbiniz tertemiz ama bu siyaset çok kirli, çoookk!!!!:pr:

Dediğiniz gibi gene bizi sallayan olmadı.Konuda geçip gitmiş zaten.Konu amacına ulaşamamış ama yazacakta pek bişey kalmamış.konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar