Kadınlar Latif Erkekleri Niye Sevmez?

Para ilk madde olmak üzere gerisi sonra gelir. :)

Birde ''önemli olan iç güzelliği'' derler ya ayar olurum.

İç güzelliği önemli elbette ama karpuz almıyoruz ki. :silent:

Birazcıkta yüzüne bakılsın değil mi?

İşte size karpuz gibi kadın. :queen:

vikinglere benziyo bu hanımefendi :queen:

Ben yazılanlardan arkadaşların bazılarının motosikletlerinden kafalarını kaldırıp biraz çevrelerine bakmaları ve tanımaya çalışmaları gerektiğini anladım.

Bir kısım insanlar için (kadın/erkek) farketmez para bir öncelik meselesi olabilir. Ama işim nedeni ile 100 den fazla kadınla aynı ofiste çalışıyorum. ( Sigorta Şirketi Genel Müdürlüğü) Yemekte , çay makinasının başında , sabah giderken akşam gelirken konuşuyoruz, tartışıyoruz...% 95 önceliği kesinlikle para değil, sevgi ve ilgi...

Buradaki arkaşalar sadece ezberledikleri bir kaç laf ile tüm kadın psikolojini çözdüklerini sanıyorlar, ama % 100 yanılıyorlar. Para ile kadın elde edilebilir mi ? elbette , aynen erkeğin elde edileceği gibi, Q7 si olan arkadaşına , hayabusası olan dostuna yavşıyorsan , kadınlar para ile elde edilir diye düşünmen normal tabi..

Ben yazılanlardan arkadaşların bazılarının motosikletlerinden kafalarını kaldırıp biraz çevrelerine bakmaları ve tanımaya çalışmaları gerektiğini anladım.

Bir kısım insanlar için (kadın/erkek) farketmez para bir öncelik meselesi olabilir. Ama işim nedeni ile 100 den fazla kadınla aynı ofiste çalışıyorum. ( Sigorta Şirketi Genel Müdürlüğü) Yemekte , çay makinasının başında , sabah giderken akşam gelirken konuşuyoruz, tartışıyoruz...% 95 önceliği kesinlikle para değil, sevgi ve ilgi...

Buradaki arkaşalar sadece ezberledikleri bir kaç laf ile tüm kadın psikolojini çözdüklerini sanıyorlar, ama % 100 yanılıyorlar. Para ile kadın elde edilebilir mi ? elbette , aynen erkeğin elde edileceği gibi, Q7 si olan arkadaşına , hayabusası olan dostuna yavşıyorsan , kadınlar para ile elde edilir diye düşünmen normal tabi..

Doğru söylüyorsun da biz erkeklerin beklentileri ilgileri var genelde sevgi ve ilgi gösteren kadınlar aynısnı karşısına vermekte sıkıntı çeker yada dozajını ayarlayamaz gibi geliyor bana. Hani kadınlar hep söyler bana biraz ilgi göster sevgini belli et diye ama erkeklerin en azından bazıları çiçek alır, kadınlar ne alıyor :) sevgililer gününde kadınlar pek bişey hediye etmezler gibi geliyor. (Benimki istisna zaten şanslıyım) :) Genelde erkeklerden birşey beklerler.. varsa yoksa ilgi sevgi ama aynısını sevgiyi saygıyı karşı tarafa vermeye geldiğinde sus pus otururlar yada kız çocukları gibi sevimli sesler çıkarırlar :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hamd, alemlerin rabbi,din gününün sahibi yalnızca ALLAH a mahsustur.

Geçen hafta evlenmiş biri olarak diyeceğim o ki; islamdan habersiz,kafasındaki çarpık düşünceleri islam sanıp(illa islam olacak değil burası Türkiye diye islam dedim) inanan ve ona göre hareket eden( egosuna göre) kadın veya erkek fark etmez bilginin kaynağında yanlışlık yaptığı için(kur-an ve sünneti es geçtiği için) her türlü saçma şeyleri yapması olasıdır.
bundan dolayı kız yada erkek arkadaşlığı ile başlayan(ki islamda böyle şeyler kesinlikle yasaktır) ilişkilerden dolayı insanda fıtrat sapması olur.amacı ahiret mutluluğu olan bu hayatı amaç edinir.bundan dolayı tabiiki önemli olan para(bayan için) yada güzelliktir(erkek için).bunlar genellemedir.insanlar özele indirgeyip kendi üstlerinede alınabilirler.Nede olsa ALLAH kalblerin en derininide bilir.

Geçen hafta evlenmiş biri olarak diyeceğim o ki; islamdan habersiz,kafasındaki çarpık düşünceleri islam sanıp(illa islam olacak değil burası Türkiye diye islam dedim) inanan ve ona göre hareket eden( egosuna göre) kadın veya erkek fark etmez bilginin kaynağında yanlışlık yaptığı için(kur-an ve sünneti es geçtiği için) her türlü saçma şeyleri yapması olasıdır.
bundan dolayı kız yada erkek arkadaşlığı ile başlayan(ki islamda böyle şeyler kesinlikle yasaktır) ilişkilerden dolayı insanda fıtrat sapması olur.amacı ahiret mutluluğu olan bu hayatı amaç edinir.bundan dolayı tabiiki önemli olan para(bayan için) yada güzelliktir(erkek için).bunlar genellemedir.insanlar özele indirgeyip kendi üstlerinede alınabilirler.Nede olsa ALLAH kalblerin en derininide bilir.

Evlendiğini anladım ; Allah mesut etsin .. ama gerisini anlamadım .....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

teşekkür ederim
kapalı cümle kullanmadım yada anlam eksikliği olan cümlede kullanmadım.cümleler biraz uzun.bir iki kez okumanı tavsiye ederim. olmazsa anlatmak istediğimi başka cümleler kurarak tekrar anlatmaya çalışırım.

Özetle kadınla erkek arkadaş olamaz, birinden birinin aklı illa belden aşağı kayar diyor. Belden aşağıda da kadın için cüzdan, adam için de... Öhm neyse. Belden aşağı kaydı mı da yandı gülüm keten helva, ki bu yanma eylemi Dante'nin memleketinde vuk'u buluyor.

Ben sadece yorumladım, kesinlikle katılmıyorum.

bir an ceketimi ilikleyip saygı duruşuna geçesim geldi.

yukarıda verdiğiniz fotoğrafta yer alan insanın dış görünüşü ile değerlendirilerek dalga geçme maksatlı yazılarını görünce faşizmin sadece ideolojik bir kavram olmadığını belirtmek isterim.

"recep ivedik" in sadece sinemada ya da televizyonda yaşamadığını aramızda da bolca var olduğunu görmek de beni mutlu etti.

"güzellik" zahiri olarak algılanır ise insanı yanılgıya götürür, bu sebepten insanları size öğretilmiş güzellik anlayışı ile değerlendirmekten kaçının, fena hayal kırıklıkları yaşarsınız.

ayrıca "sevgi" sadece basit üreme içgüdüsünden kaynaklı değildir.

uzun uzun yazmanın çok da anlamı olmadığını düşünüyorum.
ilgilenen olur ise Eric Fromm emminin sevme sanatı isimli kitabını tavsiye ederim.

not: siyah beyaz görene kırmızı biraz zor anlatılır.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
"güzellik" zahiri olarak algılanır ise insanı yanılgıya götürür, bu sebepten insanları size öğretilmiş güzellik anlayışı ile değerlendirmekten kaçının, fena hayal kırıklıkları yaşarsınız.

yaratılışa inanırım,
cinsiyet ayrımının gerekliliğine de inanırım, yalnız bunu üstünlük mevzusundan ziyade farklılık olarak değerlendiririm
öğretilen anlayışın gerekliliğine de kısmen inanırım. kadın erkek ilişkilerini baz alacaksak ve algılarımızın ve beğenilerimizin değişmesinin varacağı son nokta hemcinsinden hoşlanmak olacaksa eğer; doğurganlık, dolayısıyla neslin devamı sadece dişi bireylere has bir özellik olduğuna göre, belli sınırları aşmamak gerek ki bu işin pratik mantığa uygun hali

kadın erkek ilişkileri bir masaya benzetilirse:
bir bacağı cinsellik
bir bacağı saf manada sevgi
bir bacağı uyum
bir bacağı sadakat
bir bacağı vs. vs...

bacak sayısının çokluğuna göre de o masa ayakta kalır.

tiger
nereden buldun da cinsel tercihleri işin içine koyverdin ?
orada "öğretilmiş" olarak belirttiğim;
toplumun, baskın kültürün bir şekilde sürekli olarak kafamızın içine sokmaya çalıştığı 90-60-90 altın oran gibi kavramlar,

ne bileyim sarışın mavi gözlü felan ,

zahiri anlamda ne ifade ediyorsa o dur.

düşünsene üstad Pamuk Prenses 120 kg, sivilceli felan,
"ne biçim prenses lan bu "derler adama , o şerefsiz cüceler alırlar mı evlerine ?
ya cadı tam tabiri ile " taş gibi bir hatun " olsa o prens hangisine yanaşır cadıya mı pamuğa mı ?

konuyu farklı mecralara çekmeyelim burada hepimizin heteroseksüel olduğunu varsayıyorum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tiger
nereden buldun da cinsel tercihleri işin içine koyverdin ?
orada "öğretilmiş" olarak belirttiğim;
toplumun, baskın kültürün bir şekilde sürekli olarak kafamızın içine sokmaya çalıştığı 90-60-90 altın oran gibi kavramlar,
ne bileyim sarışın mavi gözlü felan ,
.
kutugun elestirisine de binaen en uc noktasina kadar gittim isin
90-60-90 mevzusu da diger bir uc nokta
itidal ise isin en iyisidir
ozetle: muspet manada cinsel ayrimcilik ve begeni de cesitlilik, abartmamak kaydiyla, olmasi gereken seylerdir.
tabiat cesitlilik ustune kurulu yaw

katılıyorum...insan ilişkilerini bence kategorize etmemek lazım...bu işlerde zaman..mekan..hormonal tepkiler...hatta kokuların seçilen parfümün bile çok önemi var...doğru insanı bulamamak diye bir acı gerçek var...çalıştığın işin sektörünün bile bu işlere etkisi var...kimi kadının önceliği santimetreyle ölçülür kimi ise erkeğinin satınalma limitleridir...paragöz bir kadını yargılayamayacağımız gibi önceliği cinsel mutluluk olan bir kadını da yargılayamayız...asıl mesele sen zor günler yaşarken yanında olup olmadığıdır...

kafamızdaki kriterler önyargılar korkular belki de sadece çevremizde gördüğümüz kadınları kapsar...inanıyorum ki Anadolu da veya Rusya da veya başka bir ülkede eşini gerçekten karşılıksız sevip sayabilecek çok kadın var...benim kanaatim hayat şartlarına göre uyum sağlayabilecek minumum beklentilerde olan kadın benim için mükemmel kadındır bence..bizim ilişikilerimiz genelde ailelerle sınırlı belli mesafeleri kollayan ketum ilişkiler üzerine kuruludur...

aman derdimizi kimse bilmesin kol kırılsın yen içinde kalsın şeklinde düşünceler bizi daha çok yalnızlığa iter...

Kadınlar ilgi sever ona değer verdiğini hep hissetmek ister,, her erkekde bunun bir sınırı vardır neredeyse,, parayla ilgiyi telafi etmek yanlızca bir süre geçerlidir...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar