Kadın sürücü ile motosikletli arasında yaşanan tartışma

hatali-dondu-kavga-cikti.jpg

İstanbul Tuzla’da kadın sürücü ile motosikletli arasında yaşanan tartışmaya çevredeki vatandaşlar da dahil olunca gerginlik arttı.

Tartışma sırasında bir vatandaş, “O kaskını yüzüne sokarım” diyerek tehditte bulundu.

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kim haklı kim haksız tartışmasına neden oldu.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
600RR
kalabalıktan gücünü alıyor orda kimse olmasa sesini cıkartamaz

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Hani eşitlik vardı ülkede, bırak kadın kendini savunsun sanane hıammına... Kaskı yüzüne sokarım diyenin suratına kaskla kafa atcan, sonra el ele hep birlikte koğuşa

Motosikleti
D400
mesajım silinmiş; argosuz paylaşayım.

Etraftaki şovalyeler kadın sürücü diye hemen atlamış haklı haksız aramadan kendınce racon kesmiş.

Böyle bir sacmalık olamaz.

• Beğen
Tepkiler: pea
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Allah'ın malları toplanmış, bir tanesi de çıkıp bağyan yerde çift çizgi var, sen buradan dönemen dememiş. Sonra ahkam kesiyor tavuk.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Arizona kertenkeleleri şöfer apla herkese verecek sanıp atarlanmış. Kertenkeleler kertilen kele olduklarıyla kalmış.
Ulan .bineler! Hadi ananıza acımıyorsunuz anladık da babanıza da mı acımıyorsunuz?
Yediği küfürlerden kızıl geyiğe döndü herif. :rolleyes:
thumbs_b_c_b81f142ee4f9ab2d4de2b0d339e77b82.jpg

Motosikleti
Yamaha XSR700
mesajım silinmiş; argosuz paylaşayım.

Etraftaki şovalyeler kadın sürücü diye hemen atlamış haklı haksız aramadan kendınce racon kesmiş.

Böyle bir sacmalık olamaz.
Bunlar genelde hayatında hem kadın, hem medeniyet, hem de kural görmemiş tipler oluyor. Bu yaşa kadar hasbelkader gelmiş. Anlamadan dinlemeden hödö hödö diye adamın üzerine yürüyor. Çünkü onun için tartışmadan bir kadın varsa o haklıdır. Belki verir diye savunurlar böyle.

Bayan yanlış şekilde dönüş yapıyor ayan beyan belli..

Velakin Motoru Kullanan Ergen arkadaş Arabanın dönmek üzere olduğunu gördüğü halde gaz açıyor ( Belki görmüyor Acemi olabilir )
Görüyorsun Direksiyondaki Bayan , Eyvallah de geç.. Yanlış yapmış olabilir , Acemi olabilir.. Herşey olabilir. Ya Arkadaş Bayana efelenmekte nedir ?
Biraz delikanlı olun. Ayrıca bir bayana '' Lan '' diye hitap edilmez. Çevredekiler Önce uyarıyor fakat Motorcu Ergen hala tansiyonu yükseltiyor. Motorcu Dayağı haketmiş ama Gençliğine vermişler efendilik yapmışlar. Umarım ders çıkarmıştır

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bomboş bir video. Burnunu zaten çıkarmış bir araba var azıcık frene dokun geçsin gitsin. Kaska kamerayı tak problem yarat etkileşim kas ne güzel ya.

Kadın tır döndürür gibi dönüyor diğer elemanın lafını bile etmeye gerek yok ama basitçe önleyeceği bir olayı bilerek büyütmüş motorcu.

Motosikleti
ZX12R
Bayan yanlış şekilde dönüş yapıyor ayan beyan belli..

Velakin Motoru Kullanan Ergen arkadaş Arabanın dönmek üzere olduğunu gördüğü halde gaz açıyor ( Belki görmüyor Acemi olabilir )
Görüyorsun Direksiyondaki Bayan , Eyvallah de geç.. Yanlış yapmış olabilir , Acemi olabilir.. Herşey olabilir. Ya Arkadaş Bayana efelenmekte nedir ?
Biraz delikanlı olun. Ayrıca bir bayana '' Lan '' diye hitap edilmez. Çevredekiler Önce uyarıyor fakat Motorcu Ergen hala tansiyonu yükseltiyor. Motorcu Dayağı haketmiş ama Gençliğine vermişler efendilik yapmışlar. Umarım ders çıkarmıştır
bayan diye ağzımıza mı.....

Motosikleti
Voge 250RR
Bu video ve türevleri beni o kadar kin ve nefretle dolduruyor ki, bazen dua ediyorum trafikte şöyle bir olay yaşasam da karşıma şunun gibi bir lavuk çıksa diye. Bayan diye üstümüze mi çıksın muhabbetini geçtim uyaracaksan da orada efendi gibi uyaran bayandır bağırma diyen abi gibi uyarırsın, o cümleyi bana kuracak komaya gireceğimi bilsem de saldırırım. Mevzu çıkacağı da belli kavgacı bir tip değilsen olay yerinden uzaklaşacaksın ne diye uzatıyorsun madem kavga aramıyorsun.

Motosikleti
D400
Bunlar genelde hayatında hem kadın, hem medeniyet, hem de kural görmemiş tipler oluyor. Bu yaşa kadar hasbelkader gelmiş. Anlamadan dinlemeden hödö hödö diye adamın üzerine yürüyor. Çünkü onun için tartışmadan bir kadın varsa o haklıdır. Belki verir diye savunurlar böyle.

aynı kaza o tiplerin başına gelse "kadınlar da araba kullanmasın" derler ama .D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
türk milletinin iki yüzlülüğü beni yarıyor şimdi kadınlar kendi fikirleri olan düşüncelerini ifade edebilen hür bireyler mi yoksa yardıma muhtaç otomobil kullanmayı beceremeyen ama buna rağmen göz yumulması gereken alt yaratıklar mı :unsure: biraz şeye benziyor engeli olduğu için olmayacak şeyleri yapmasına izin verilen çocuklar gibi davranılıyor bu trafikteki kadınlarımız aciz mi şimdi ben anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar