Kadıköy Arenada ki TÜRKİYE-isviçre maç sonucunu kim bilir ?

ledo, abicim sana aperatif şekli, mesela burger king de bir buluşma olur, hamburger ısmarlarım sana ama menü değil.... :cherry:

Moderatör (forrap)
federal' Alıntı:
( gezilere katılırsan, orta boyluyum, yakışıklı değilim, adım yasin, yüzme öğretiyorum, honda cbr 600 üm var, beni bul yemeğini ye :cherry: )

federal utanmıyomusun milleti kandırmaya :farao: Sen sarı ve saçları kıçına değecek kadar uzun olan,mavi gözlü,1.95 boyunda,suzuki hayabusa sı olan ardahan millet vekili değilmisin!! Neden kandırıyosun milleti ayıptır yaf!!!

forrap, ben yasinim yemekler benden bulun beni ... cbr 600 var bende, para bende.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acı ama gercek 2-1 yencek herifler bizi..Cok elektriklendi ortam..Buda onlara yarıcak gibi...
Ben yapamıcaam galibaa.. :sunny:

zuhtupasa, dostum 2-0 yenildik zaten, maç biteli 3 gün oldu :queen: ,

ama burdaki maç için yorumları bekliyorumm tabi evet baylar bayanlar, yarın akşam kadıköydeki maçın skorunu bilene yemek sözü veriyorum ama çok bilen çıkarsa çekiliş yapacam ona göre :cherry:

ben derim ki, yarın akşam maçın doksan dakikasını 2-0 önde kapatırız ve maç uzar penaltılara gider ve penaltılarda maçı ve turu alırız, diyorum ben..

ya ben 4-0'lık tahminimi zaten rövanş maçı için yapmıştım...(diye kıvırtayım bari)

2-0 SIFIR BİTER 90 DAKİKA VE UZATMALARDA BU SONUÇLA BİTER.PENALTILARDA ALIRIZ BU MAÇI.TAHMİNİM BU :flower:

deamon, Senin dediğin gibi biterse, her gole bir yemekk vaaadediyorum sana, ama bilemezsen tam tersi bana :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alllaah avanta yemek var bende uçarım malum komsuuu :queen:

4-0 yeneriz biz bu adamları
isviçre fos bakmayın bizim şahsi hatalarımızdan 2 gol attılar.bizde eksik olan futbol zekası, yani topçularda.bizmkiler pres yaparken ayağında top olana 3 kişi birden saldırıyor :pr: herifde aptal mı 3 kişiyi çalımlayacak veriyo boştaki arkadaşına.halbuki 1'i saldırıp 2'si yandakilere baskı yapsa %100 kapcaz topu.başka değişik örneklerde var tabii de ben ilk maçta gördüğüm bir pozisyonu aktardım :silent: :pale:

Son dakika .... Fatih hocayla konuştum kadroyu veriyorum tahminlerinizi ona göre yapın ( her türlü yardım cı oluyorum valla )

Kalede : Volkan ( Uyuz, çirkin , artiz ve ıskacı )

Defansın Solunda : Ümit Özat , ( Çirkinlik abidesi.. şaka şaka kandırdım, Türkiye nin en yakışıklı futbolcusu, maalesef oynuyor, fenerliyim ama bu adama uyuz oluyorum, midemi bulandırıyor )

Defans Orta İkili : Alpay ( şarkıcı olmayan , anti beckham cı ) ve yanında İbrahim Toraman ( Buda arada ıskalıyor, yakışıklı çocuk ama )

Defansın Sağında : Hamit Altıntop ( Köylü )

Orta Sahanın Solunda : Emre Böööölezoğlu ( Artiz )

Orta Sahanın Gobeğinde : Selçuk Şahin ( O da Ümit Özat abisiyle yakışıklılık ta çekişir, bir o geçer bir o geçer ) , Yıldıray Baştürk ( Tipik Köylü )

Orta sahanın Sağında : Okan ( kıl kuyruk )

Forvet ( ileri ikili ) : Fatih Tekke ( buz dolabı ) , Halil Altıntop ( abisinin aynısı )

Diziliş :

VOLKAN

HAMİT, İ.TORAMAN, ALPAY, ÜMİT(maalesef),

OKAN, SELÇUK, YILDIRAY, EMRE,

HALİL, FATİH

Not : Şaban Şükür oynamayacak !

Evet şimdi tahminleri alalım.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yarinki maca gidiyorum, el sallarim size :cherry:

Varmi baska giden..?

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 çakıcaz, mıhlıcaz :rightfighter5: , yakıcaz :violent3: , kafalarına kafalarına :violent1: ,kesicez :buzzsaw: ... haydi TÜRKİYE :evilbat:

conqueror, gitmiyorum yeminim var abi bundan 2 sene önce ingiltere maçına gittim 10 koli pepsiyide eve götürdüm, o kadar para verdik yanlış yaptığımı maçta anladım, şimdi bu federasyon resmen rant peşinde 250 ytl ye bilet mi olur yaw, terbiyesizlik , 250 ytl veripte gelen adam kalantör olur oda oturur zaten bağırmaz, bizim bağıran böğüren adama ihtiyacımız var ama maalesef fırsatları değerlendiren bir federasyonun kazığına oturmam abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar