jialing JX250T-A

arkadaslar forumunuza az once uye oldum. yaklasik 5 senedir Cin'de yasiyorum.. ve hemen foruma bi katkida bulunayim dedim.. jialing'in yeni cikacak modelini size sunuyorum,.. buyuk ihtimal yarin motorun tum ozelliklerini anlatan bi katalog elime gececek. istek olursa bu katalogu scan edip yine burdan sunabilirim..

motor 250cc, su sogutmali, on arka disk fren, full digital kadran arti olarakda GPS ve DVD player mevcuttur..

a01vt7.jpg

a02cq0.jpg

a003kv6.jpg

a007io5.jpg

a10vk1.jpg

a012mq4.jpg

a017vn6.jpg

saa09im7.jpg

Hoş geldin feng usta gelirgelmez sunuma başlamışsın turksipa ya çevirmeyelim burayı :):)

motora olan ilgini duymuştum ama bir türlü karşılaşamadık. sen tabi bu motorların topragında yaşıyosun gözlemlerin daha iyi :D

Motorun hayırlı ugurlu olsun özelden sohpet etmek isterim saglıcakla.. :rendeer:

çinliler yapıyor kardeşim buda füreğe kapak olsun adamlardan fason mal istiyorlar onlarda bize fason gönderiyor yukarıdaki motosiklet tam anlamıyla muhteşem ama büyük ihtimalle ab ülkelerine ihraç edilir tr'ye geleceğini zannetmiyorum

hadi bakalım vatana mıllete hayırlı olsun..
sonunda çinli kardeslerımız 250 cc olayınada el attı hemde su sogutmalı

adamlar gene yaptı yapacagını.. al işte 250cc makina da çıkarttılar.. bak sen bizim mondial, kanuni de hemen patent alıp çıkarırlar bu yaza :silent:

Hoşgeldin, iyi makina çıkarmışlar, çinde LPG li motorlar halk arasında çok rövaşta.

motor hakkinda iki resim daha ekliyorum sizler icin.. bu motordan isteyenler bana OM atabilirler.. :) yakinda tr de kullanmak icin kendime yollacagim, hatta burdan bir kac arkadas daha var, talep olursa degerlendirebiliriz..

a013ie7.jpg

untitledaz7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar