Jetski kullanicilari

Merhaba arkadaşlar jetski almak üzereyim ancak hiç bir bilgiye sahip değilim netten de istediğim düzeyde bilgiye ulaşamadım. 2 zamanlı ve 4 zamanlı motor seçimi marka model evrak konusunda bilgi sahibi olup tavsiyede bulunabilecek arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...

Jetski kullanıcısı değilim ama bir ara almaya yet etmiştim :)
Piyasadaki uygun fiyatlı çoğu jetski miadını doldurmuş ya da doldurmak üzere.
Birçoğu yıllarca kiralık olarak kullanılmış.
Şu günün şartlarında binilecek jetski 50-60 binden aşağı değildir.
2 zamanlılara pek bulaşmamak lazım diye düşünüyorum çünkü 90’lı modeller.
Zaten küçük bir pazar olan jetski pazarında 20 küsür yıllık ürüne yedek parça bulmak sıkıntılı olabilir.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Biraz da gülelim. :queen:

Jetski kullanıcısı değilim ama bir ara almaya yet etmiştim :)
Piyasadaki uygun fiyatlı çoğu jetski miadını doldurmuş ya da doldurmak üzere.
Birçoğu yıllarca kiralık olarak kullanılmış.
Şu günün şartlarında binilecek jetski 50-60 binden aşağı değildir.
2 zamanlılara pek bulaşmamak lazım diye düşünüyorum çünkü 90’lı modeller.
Zaten küçük bir pazar olan jetski pazarında 20 küsür yıllık ürüne yedek parça bulmak sıkıntılı olabilir.

Araştırma aşamasındayım bazıları 4 zamanlilarin çok yaktığını bakımlarının masraflı olduğunu söylüyor, teorik olarak fazla yakar denilmesi tuhaf en doğru bilgi yine de kullanicilardadir diye düşündüm ama ona da ulaşamadık :) 20-30 bin TL bandında bir makine almak istiyorum saati düşük ilk el bile düşüyor sahibindene bakalım hayırlısı inşallah..

Konu daha çooook espiri kaldırır.Şunuda eklemesem olmaz.Konu sahibinden özür dileyerek :)

Motosikleti
600RR
Geçen sene alaçatı'da binmeye niyetlenmiştim,10 dakikasına 200 lira diyince gülüp hiç bir sey demeden oradan uzaklaştım.

Motosikleti
D400
Geçen sene alaçatı'da binmeye niyetlenmiştim,10 dakikasına 200 lira diyince gülüp hiç bir sey demeden oradan uzaklaştım.

ben de sezon dönemi kapadokyada balona binmenin kişi başı 400 500 dolar oldugunu duydugumda şok yaşamıştım

Ben bu yaz yamaç paraşütü yaptım 500tl ye.Uçuran arkadaş tanıdığım kontrolüde verdi bayaa uçurdum.Çok güzeldi.Rüzgarı hissediyorsun ama motor sesi yok ama rüzgarın paraşütte oluşturduğu bir ses var çok şahane.Birde atraksiyon yapıp G çektirdi.Normalde paraşüt ben yer olan sıralama Ben paraşüt yer şekline geldiği oldu. :)

Ben bu yaz yamaç paraşütü yaptım 500tl ye.Uçuran arkadaş tanıdığım kontrolüde verdi bayaa uçurdum.Çok güzeldi.Rüzgarı hissediyorsun ama motor sesi yok ama rüzgarın paraşütte oluşturduğu bir ses var çok şahane.Birde atraksiyon yapıp G çektirdi.Normalde paraşüt ben yer olan sıralama Ben paraşüt yer şekline geldiği oldu. :)

Kaç g ye çıktı merak ederdim doğrusu. Deniz uçağı ile de o g kuvvetini hissetmiştim şahane idi. Kemerim takılı değildi popom havalandı koltuktan, gözlerim döndü aşşşırı güzeldi.

2007 model seadoo GTI 130 aldım deli bı zevk merak edenlere tavsiyem kesinlikle bu zevki tadın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar