jant yardımı lütfen

arkadaşlar 150lik bir scooterim var asya modeline benzer markası kinroad jantlarını büyütmem mümkünmü yani şuanki jantlarının degeri 110/100-12 bunu 100/90-16ya çevirebilirmiyim eger olursa yarar-zarar konusunda bilgide verirseniz sevinirim. ilk bakışta yeterli mesafe var gibi duruyor ama deneme yanılma yapmak istemiyorum zaten takmayı düşündüğüm jantı sipariiş etmem gerek yani parasını ödersem ve olmazsa elimde patlar eger olursa motoruma yapacagım aksesuarları anında sitede yayınlayacagım öyle tahmin ediyorumki tüm motosiklet netçiler bu değişikliği (scooter'i olanlar) yapacaklar. hadi bi el atın bu kardeşinize!!! teşekkürler şimdiden;)

Dezavantajllari Benzin artisi, max hiz düşücek , bayirde kalkisin zorlasacak.
Artilari piskolojik olarak kendini rahat hissedeceksin motorunu daha cok seviceksin. Yol tutusunda bi degisiklik olmayacak cunku lastik kalinligi ayni.

Bunlar benim fikrim yanlissam kusura bakmayin. Ustadlar beni duzeltir ztn...

scorp teşekürlerbu düzenleme yapılırmı jantı rahatlıkla sipariş edebilirmiyim kardeş ucuz bişi değil elimizde patlamasın :cherry: ayrıca verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler ewet bu değişim gerçekleşirse gerçekten rahatlayacagım amacım çinlilerin yaptıgı haliyle bırakmamak ve zaten yollarda benzeri çok benimki emsalsiz olmalı:cherry:

Bence Motorunu Her Halİyle Sevmelİsİn Mesela Janta VereceĞİn Parayla Motorun GÜzel Bİ Kismina Aİrbrush Yaptir Daha GÜzel Olur Tabİ Bu Benİm Fİkrİm Yİnede Sen Bİlİrsİn.......

Motorun kendı servisine git.. önce dusunceni anlat uyarsa sana yaptırcam de ne akdara flan olur dıye sor.. Usta bi gaza gelsin once :queen: sonra kendi bakar olcer sana net cevabı verır ona gorede hareket edersın bence en mantıklısı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar