İzmitten Selamlar!

Herkese merhabalar, değerli forumumuza ve değerli sizlerin arasına yeni katılmaktayım arkadaşlar.

Bilginin tecrübenin paylaşıldığı yerde bulunmaktan keyif alan biri olduğum için doğru yerde olduğumu düşünüyorum, ve herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

Sevgi & Saygılarımla

Çağrı

Herkese merhabalar, değerli forumumuza ve değerli sizlerin arasına yeni katılmaktayım arkadaşlar.

Bilginin tecrübenin paylaşıldığı yerde bulunmaktan keyif alan biri olduğum için doğru yerde olduğumu düşünüyorum, ve herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

Sevgi & Saygılarımla

Çağrı

bende yeni sayılırım ama hoşgeldin:rendeer:

Tekrar hoşbulduk arkadaşlar :)

havalar bir iki gün daha güzel olursa izmitteki arkadaşlarla bi çay içme organizasyonu yapalım derim ben :)

hocam hoşgeldiniz...neden olmasın, belli bir gün belirleyip tanışma ve buluşma ayarlayabiliriz.sınavlarım olmazsa kesinlikle tanışmak isterim sizlerle

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin soydaşım.

hosgeldın aramıza gercekten artık grupla bıseyler yapmak ıstegı ıcerısındeyım 2-3 aydır tek basıma gezmekten gına geldı:D:D

bu haftasonu havalar sıcak olmasada gunes kendını gosterıcek yagıssız bır gun olucak yakın bıyerlerede gıdebılırız veya bı cay tanısma toplantısı gıbı bırılerı organıze etse super olur tecrubelı abılerıımızden beklentım...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar