İzmir'den selamlar

Merhabalar, 21 yaşındayım İzmir'de üniversite öğrencisiyim. Forumu uzun zamandır takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmiş. B sınıfı ehliyetim 2yıldır vardı, bu yılın başında A2 ehliyetimi aldım. Honda CBR 125 ile Hyosung GV 250 ile ilgili nerdeyse her konuyu okudum, önümüzdeki bir ay içinde bu motorlardan birini almayı umut ediyorum. Yardımlarınıza önerilerinize açığım. Herkese selamlar iyi sürüşler diliyorum :)

Hoşgeldiniz, söylediğiniz motorlar bambaşka, önce nasıl bir motosiklet istediğinize karar verin :)

as hosgeldiniz biri ss biri chopper sifir almak istiyorsaniz sifiri gelmiyordu sanirim artik

Hoş geldiniz,

CBR 125 ile başlamanızı öneririm. Daha hafif, daha az yakar, yedek parçası bol ve ucuz, daha ekonomik sonuç olarak.

Satarken de sizi üzmez diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, aslında gönlüm gv250'den yana ama kafamdaki tek soru izmirde servis ağı nasıl yedek parça durumu nedir bunları tam olarak öğrendiğim zaman gönül rahatlığı ile ona yönelebilirim. Malum yeni olduğum için hiç tanıdığım yok, eğer İzmir'de gv250 sahibi varsa bana bu kısımlarda yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim :)

Sanada selam sanirim ist da kayalar motorda gv250de kampanya vardi sıfırı 10850 olması lazim yanlış görmediysem ve izmirdeki bayiye ücretsiz kargo varmis bi arastir istersen

İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar hoşgeldiniz :cat: İlk motorum cbr 125 idi . Gv 250de sürdüm başlangıç için cbr 125 öneriyorum.

Hyosung parçalarını dert etme hyosung Source diye bir sistem var. Koreden parçalar tekerteker geliyor dolar üzerinden. Sende güvendigini ustana taktırıyorsun :cat:

Yurtdışı parçaları arası fiyat farkı 15-20 tl en fazla, önemli olan o parçaya o parayı vermek :) Bulunabilirlikte sıkıntı yok

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dedikleriniz değerlendireceğim, kısa süre içinde İzmir'deki arkadaşlar ile tanışmayı umut ediyorum. Saygılar.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/141422-izmirde-ucretsiz-teori-egitimi-ls2-kask-ve-reflektif-yelek-hediyeli.html

linkteki eğitime katılmanı öneririm. bence bir kaydol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar