izmirde evlenme teklifi...

yav ne gereği var bu teklif meselesini abartacak tutacaksın kolundan evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın uleeeen! Diye haykırdın mı olay biter :cherry: bakınız: cüneyt abi :)

bulmacanın alt kısmına deyimler falan soruluyor ya hani, çıkan harflerden deyimi tamamlıyorzun, deyim yerine benimle evlenir misin yazacak şekilde ayarla bir bulmaca çıkar yazıcıdan falan, zor olsun ama bahane bulabilesin herkes bu bulmacayı konuşuyor internet fenomeni falan diye, yoksa yazıcıdan çıkmış bulmacayı çözdürmenin bahanesi zor olur :D yada puzzle bastır, bardak bastır, tshirt bastır falan, alsancak şehitler caddesinde "CAN Dijital" herşeyi herşeye basabilen biryer :p taktiklerimi beğenmesen bile CAN Dijital her türlü işine yarayacaktır özel bir günde vs

banada tavsiye lazım. gittik babasından istedik, söz yaptık, nişan yaptık hala evlenme teklifi istiyor:)
bana da aynısı oldu kızı istedik söz nişan oldu bana surat yapıyor, anasına sordum artık neyi var bu kızın diye bombayı patlattı :)
kabataşta gece kızkulesi ve üsküdar manzarasında teklif ettim :) güzel oldu ama hayatta herkesin yaşaması gereken bir duygu :)
arkadaşada allah yardımcı olsun..

kesinlikle kabul edeceğinden eminseniz yapın derim sonra hazır değilim falan derse içinize oturmasın :)

gidin sahil kenarına motorunuzla oturun bir yere sonra romantik laflarla falan iyice günü kurtarın ondan sonra motorun olduğu yerin ters tarafına doğru sahil boyu yürüyün dönüşte motora iyice yaklaşınca .............. sen burada dur ben motordan bir şey alıp geliyorum deyin o da tamam ................... diyecek dönüşte de diz çöküp benimle evlenir misin diyin olsun bitsin :) benim dediğim sadece finali öncesinde ....... yere de birbirinize hitap kelimeniz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teknoloji çok gelişti yaw .d yakında evin içinde bile sms ile iletişim kuracağız .d

O bir gerçek malesef ama ben bunu teknoloji ilerlemesi olarak değil,sosyal yaşam kalitesinin düşüşü olarak nitelendiriyorum.Çok feministçe bir cevap değil mi :cherry:
Gel gelelim bana.Ben mi? Minimum 3 saatim pc başında geçiyor.Bir dengesizlik var sanki.. :mrgreen:

kiraz sen daha bekarsın senin evlenme zamanında bunları bulabilirsen şükret:queen:
çünkü senin zamanın gelince sende bi koca buldum diye sevinirken evlenme teklifinin pek te önemsiz olduğunu düşüneceksin:p

Aslına bakarsan haklı olabilirsin.Ama senin bu dediğin 'ben bununla yetinirim' diyen bayanların yapacağı bir iş. :farao:
Benim sevdiğim adam bana sms ile evlenme teklifi yapmaya kalkarsa göndereceği son evlenme içerikli sms olur :pl:
Bakınız beyefendi ne güzel konu açmış,özel bir mesele ve özen gösteriyor,tebrik ediyorum :wiinkk:
Siz niye özen göstermiyorsunuz? :farao:

neden olmasın.......................:cherry::cherry::cherry::cherry:

Harbiden şaka yaptığınızı umuyorum.. :sunny:

Evlenme teklifi yaparken gösterdiğiniz incelik delikanlılık dediğiniz olaya zarar vermez.Zarar veren bu toplumun zihniyetin sınırları.. :farao:
Biz bayanlar özel varlıklarız,özen gösterin ! :queen:

Harbiden şaka yaptığınızı umuyorum.. :sunny:

Evlenme teklifi yaparken gösterdiğiniz incelik delikanlılık dediğiniz olaya zarar vermez.Zarar veren bu toplumun zihniyetin sınırları.. :farao:
Biz bayanlar özel varlıklarız,özen gösterin ! :queen:[/QUOTE]

aklıma gelmedi ama gelse olurdu neden olmasın...

illaki mum ışığında romantik bir ortamda mı evlenme teklif edlir... yada bir kamyonun kasasına üç beş özlü söz yazıp iş yerinin karşısına götürmeklede olmaz... en güzel fecaden yazmak olsa gerek diyeceğim ama duvarında herkez görür..sms biraz daha özel olur....:thumleft::thumleft::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar